• BIST 9774.8
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 24 °C

Eryetiş Reis Denizcilik Meslek lisesinde 8. Mezuniyet töreni

Eryetiş Reis Denizcilik Meslek lisesinde 8. Mezuniyet töreni
Türkiye’nin ilk Özel Denizcilik Meslek Lisesi olan Özel Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi 2017-2018 yılı mezunlarını törenle uğurladı.

12 Mayıs 2108 Cumartesi günü Eryetiş ve Balkanlar Eğitim Kurumlarının Tavşantepe kampüsünde yapılan törende genç denizciler diplomalarını aldılar. Eryetiş ve Balkanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ertan Oral törende yaptığı konuşmada geleceğin Deniz Yıldızları olarak tanımladığı mezunlara başarılar diledi. İlk 2 ve 3. dereceye giren öğrencilere diplomalarının, pleketlerini ve ödüllerini genel Müdür Yardımcısı Fulya Arı verirken, okul birincisinin ödülünü ve plaketin Eryetiş Eğitim Kurumları  yönetim kurulu başkanı Vedat Eryetiş takdim etti.

Törenin en özel bölümü de Şanlı Bayrağımızın ve Okul flamasının mezun olan öğrenciler tarafından yeni 12. sınıf öğrencilerine devir-teslim edildiği bölüm oldu. Daha sonra tüm mezunlara diplomalarının verilmesini takiben mezuniyet pastası kesildi ve şapkalar büyük bir coşku ile havaya atıldı. Törenden sonra yapılan kokteylde öğrenciler, veliler,  Eğitim ve Denizcilik sektörünün mensupları bir araya gelerek birbirleriyle sohbet etme imkanı buldular.

Vedat Eryetiş “Vira bismillah dedi ve Pruvanız neta dümeniniz viya olsun “ Yola çıkma vakti
Denize açılan Kaptana ‘yolunuz açık olsun’ denir. Bizde bu temenni ve dileklerimizle sizleri uğurluyoruz, Yavru Bozkurtum Çakabey’in izinde Türk Denizcisi olmak için Denizcilik lisesini bitirip, ilk adımını atan siz evlatlarımızı iyi birer Türk Denizcisi olarak yetiştiren Tüm Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi iderecierimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi, öğrencilerimizi ve tüm emeği geçenleri cani gönülden tebrik ediyorum ifadesinde bulundu.

Törenin sonu her zamanki birbirleri ile, aileleri ile ve öğretmenleriyle bol bol fotoğraf çeken ve vedalaşan öğrenci manzaraları ile renklendi.

reis-ari.jpg

reis-engineryetis.jpg

reis-gurur-eryetisil.jpg

reis5.jpg

reis.jpg

reis4.jpg

reis6.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113