• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Erdoğan’ın işaret ettiği “Üst Akıl” bu örgüt mü?

Erdoğan’ın işaret ettiği “Üst Akıl” bu örgüt mü?
Araştırmacı-Yazar Murat Akan, Hayat Yayınlarından çıkan “Kozmik Karargah” isimli yeni kitabında ‘Üst Akıl’ın ismini açıkladı.

-İşte FETÖ’yü kullanan “Üst Akıl”

 Yaklaşık üç yıldan beri “Üst Akıl” kavramı üzerinde araştırmalar yapan Akan’a göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kastettiği Üst Akıl; 1843 yılında New York’ta kurulan ve bugün dünyanın 7 kıtasında örgütlenmiş olan Siyonist gizli örgüt B’nai B’rith… 174 yıllık bu yapılanmayı belgeleriyle deşifre eden yazar, “Türkiye’de FETÖ örgütlenmesi neyse, dünyadaki B’nai B’rith (Ahit’in Çocukları) örgütlenmesi de odur. Küresel tüm kurumlarda onların adamları var. 1. Dünya Savaşı öncesinde İngiltere’yi, şimdi ise Amerika Birleşik Devletleri’ni kullanarak Üst Akıl görevini yürütüyor.” dedi.

akan-named.png

       Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Üst Akıl”dan kastının bu örgüt ve onun kontrolündeki Amerika Birleşik Devletleri olduğunu vurgulayan Akan, “B’nai B’rith Teşkilatı, küresel politikaları belirleyen en tepe gizli örgüttür. Örgüte sadece Yahudi olanlar üye olabiliyor. Bu kozmik örgüt, önce Amerika’yı kontrol altına aldı, sonra da dünyayı 20 bölgeye ayırarak 7 kıtada örgütlenmesini tamamladı. Bu örgütün dünyayı yöneten Üst Akıl olduğunu örnekleri ve belgeleriyle kitabımızda gözler önüne serdik.” Dedi.

FETÖ’NÜN ‘ÜST AKLI’ DA B’NAİ B’RİTH

        Fethullah Gülen’in Üst Aklının da bu masonik gizli teşkilat olduğunu vurgulayan Murat Akan, B’nai B’rith Teşkilatı’nın Fethulah Gülen’i 1990 yılından sonra keşfettiğini söyledi. Fethullah Gülen’i B’nai B’rith ile İshak Alaton ve Jak Kamhi’nin tanıştırdığını söyleyen yazar, “İshak Alaton ve Jak Kamhi B’nai B’rith üyesidir. Fethullah Gülen’i Teşkilatla tanıştıran bu isimler. Ayrıca FETÖ’nün Orta Asya ve Afrika’da okul açmasına kefil olanlar da yine aynı ikili. B’nai B’rith Teşkilatı’nın Osmanlı’daki ‘eğitim’ örgütlenmesi olan ‘Alliance Israelite Universelle’ teşkilatının 1966 yılında İslam coğrafyasını terk etmek zorunda kalmasından sonra, devreye Gülen okulları sokuldu. B’nai B’rith örgütlenmesine bakın, bu örgüt hangi ülkelerde örgütlenmişse FETÖ de oralarda örgütlenmiştir. B’nai B’rith hangi ülkelerde güçlüyse, FETÖ de o ülkelerde güçlüdür. ” dedi.

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113