• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3623
  • Euro 34.9104
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Müptezel, müfteri...

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Müptezel, müfteri...
Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında kendisi için ''yurt dışına para kaçırdı'' iddiasında bulunan Kılıçdaroğlu'na demediğini bırakmadı. Kılıçdaroğlu için müptezel, cibilliyetsiz, müfteri diyen Erdoğan daha neler neler söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan için çocuklarının yurt dışı hesaplarına para aktarıldı iddiası ortalığı karıştırdı.

Kılıçdaroğlu belgeleri bugün açıklayacağını söylemişti. Erdoğan ise Meclis'te partisinin grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü. Kılıçdaroğlu için çok ağır ifadeler kullanan Erdoğan şu açıklamalarda bulundu.İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

KILIÇDAROĞLU İSPATLANMIŞ KONULARI ISITIP ISITIP GETİRECEK

Kendisine ya iddialarını ispat etmesi ya da özür dilemesi çağrısını yaptım. Bununla da kalmadım, iddialarını ispat ederse benim siyaseti bırakacağımı ve cumhurbaşkanlığından ayrılacağımı, ispatlayamazsa da kendisinden siyaseti bırakmasını beklediğimi ifade ettim. Biraz sonra grup toplantısında güya belge açıklayacakmış. Geçmişte defalarca iddia ettiği yalan ve yanlışlığı bizimle ilgisi olmadığı ispatlanmış konuları ısıtıp ısıtıp yeniden gündeme getirecektir.

 

ELİNDE BELGESİ VAR MI YOK

Biliyorsunuz müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış. Bu da yine aynı şekilde bakıyorsunuz yine kendine bir yerlerden bir şey gönderiliyor onlarla uğraşıyor. Benim çağrım açık. Elinde benim yurtdışına milyonlarca dolar paralar gönderdiğimi söylüyor. Belgesi var mı?

MÜFTERİLERE MEYDANI BIRAKMAMAK LAZIM

Yok. Meselenin dünürlere kadar götürülmesi zaten saçmalığın dik alası. Bu çağrılarımın beyhude uğraştığımın farkındayım ama müfterilere de meydanı bırakmamak gerektiğini biliyorum.

KILIÇDAROĞLU'NA: MÜPTEZEL...

Biz ne kadar kucaklayıcı olmaya çalışıyorsak ana muhalefet partisinin başındaki zat da işi üzülerek söylüyor ki müptezelliğe vurdu. Biz PKK'nın üzerine gideriz, o ise iyi çocuklar diyerek piknik yapan vatandaşlar, arkadaşlar diyerek teröristlere sahip çıkar.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT ÇIKTI: FETOPEREST

Biz FETÖ'nün üzerine gideriz, işi Ankara'dan İstanbul'a yürümeye getirecek kadar başımıza Fetoperest kesilir. Rabia işaretini terör örgütü simgesi sanacak kadar gözü perdelenmiş, beyni sulanmış bir zat var. AB ile anlaşmazlık yaşarız, karşı tarafın ağzı ile konuşuyor buluruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sıkça andığımız için CHP'den her an Atatürk ve Cumhuriyet karşıtı açıklamalar yapılmasını bekler hale geldik. CHP bu zat eli ile hızla ana muhalefet partisi olmaktan çıkıp ana hıyanet partisi konumuna doğru sürüklenmektedir. 

NE YAPACAĞIMIZI BİZ DE ŞAŞIRDIK

CHP'nin eski genel başkanı ile tartışırdık. Kendisine kızardık, atışırdık ama polemiklerimizin bir seviyesi vardı. Terbiyesizliklerini siyaset yapmak sanıyorlar. Açıkçası ne yapacağımızı biz de şaşırdık. Milletimizin önüne çıkacağız. Biz yaptıklarımız, yapacaklarımız anlatacak, sandıkta destek isteyeceğiz. Ana muhalefet de çıkacak heybesinde ne kadar yalan dolan, zehir varsa ortaya dökecek. Küp içindekini sızdırır. Bal varsa bal sızdırır. Balçık varsa balçık sızdırır. 2019 yılı bu muhasebenin bir kez daha yapıldığı bir imtihan yılı olacak. 

BİR YANAĞA VURDUN MU ÖBÜR YANAĞI BEKLE

Son saldırılarıyla ilgili olarak ailece tazminat davamızı 1.5 milyon lira olarak açıyoruz. Sonuna kadar bu işin takipçisiyiz. Biz buna yönelik bir çizgi çekmiştik ama anlamadı. Çünkü, cibiliyet meselesi bu. Cibiliyetinin gereğini yapıyoruz. Bundan sonra da hukukumuzu hukuk içinde aramaya devam edeceğiz. Bir yanağına vurdu mu öbür yanağını çevir. Yok öyle bir şey bizde. Bir yanağıma vurdun mu öbür yanağını bekle. Bizden gelir. "

ALEVİ KARDEŞLERİMİZ BU ÜLKENİN ASLİ SAHİPLERİDİR

Bizim PKK, PYD, YPG gibi terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleyi Kürt kardeşlerimize mücadele gibi takdim eden kişi olsa olsa bu ülkenin Lawrence'ı olur. Bölücü terör örgütünü Kürt kardeşlerimizle ilişkili hale getirmek en büyük hakarettir. Alevi kardeşlerimize yönelik provokasyonları yapanlar da olsa olsa Lawrence misyonlu kişiler olur. Alevi kardeşlerimiz de bu ülkenin asli sahipleridir. Her türlü hakka ve imkana sahip bireylerdir. Asıl tehlike Alisiz Alevilik gibi sapkınlıklarla Alevi kardeşlerimizi köklerinden kopartarak bir başka dine yöneltmeye çalışan akımlardır.

İnternethaber

 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113