• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Erdoğan duyurdu: Yüzde 1 sınırlama geldi

Erdoğan duyurdu: Yüzde 1 sınırlama geldi
Erdoğan, partisinin Grup Toplantısı'nda, Vatandaşlarımızın şikayetçi olduğu bankaların aldıkları ücret ve komisyonlara ilgili gereken adımların atıldığını ve Kredi kartı nakit avans komisyonu da yüzde 1'le sınırlandırıldığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Ekonomi üzerinden bizi vurmaya çalışan densizler var. Ekonomi bizim değişmez başlığımızdır. Ekonominin dinamiklerini güçlü tutmaya özen gösterdik. Son 1,5 yılda tarihi bir mücadele veriyoruz. Bunu sınırötesindeki harekatlar kadar önemli addediyoruz. Bu saldırılar farklı yollarla devam etti. Aldığımız tedbirlerle kur saldırıları buzağını bozduk ve tahribatı giderdik.

Enflasyonu ve faizleri düşürme kararlılığımızı sürdürüyoruz. Merkez Bankası politika faizini yüzde 11,25'e kadar indirdi. bir dönem yüzde 40'ların telafuz edildiği faizler bugünlerde yüzde 8-10 civarında.

2020'de çok daha büyüme oranına ulaşacağız. Vatandaşlarımızın şikayetçi olduğu bankaların aldıkları ücret ve komisyonlarla ilgili gereken adımlar da atıldı. Kredi kartı nakit avans komisyonu da yüzde 1'le sınırlandırdık.

Hiç kimse kredi tahsisinden kredi kapatmaya kadar pek çok kalem altında sürekli ve sürpriz ücretler ödemek zorunda kalmayacak.

Yaklaşık 30 milyar lira bir tutar iş insanlarımızın ve vatandaşlarımızın cebinde kalacak.

SAMAN İTHALİ İDDİASI - MİLLET KÜTÜPHANESİ AÇILIŞI

Ülkemizde bunda güzel iş olurken, birileri ülkemizin saman ithal ettiği yalanı ortaya atıyor. Çok ağır ifade kullanabilirim ama bu kürsüye yakışmaz. Bunlar sapla samanı ayrıt edemedikleri için önlerinde yazanların ne anlama geldiğini kavrayamıyorlar. Bunları gördükçe SSK'nın nasıl battığını daha iyi anlıyoruz. Bunların makbuzları da elimizde. Bay Kemal orada saman yazmıyor. Pazar günü İzmir'de açılış yapacağız, gelebilirsin. Bu heyecanı sen de tat. Yarın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Millet Kütüphanesi'nin açılışını yapacağız. İkramlarımız sadece yarın değil her gün ücretsiz olacak. 24 saat burası gençlerimizin hizmetindedir.

ÜÇÜNCÜ SONDAJ GEMİSİ DE ALINDI

Bir başka müjdemiz de sondaj gemilerimizle ilgili Fatih ve Yavuz'un ardından üçüncü sondaj gemimizi de aldık.

Kaynak:Haber7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113