• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Erdoğan; Beni zehirlemekle tehdit ettiler!

Erdoğan; Beni zehirlemekle tehdit ettiler!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mamak Toplu Açılış Töreni'ne konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

"Biz Mamak'ın gayretli vefakar insanlarımızı seviyoruz. Mamak bizim dönemimizde zincirlerini kırdı ve hak ettiği hizmetlerle buluşmaya başladı. Mamak günden güne Ankara'nın en gözde ilçelerinden biri haline geliyor, bugün Mamak gelişim demek.

Şimdi burada Ankara'nın en güzel millet bahçesi yapılıyor. Vatandaşlarımız burada yeşil ve mavilerin arasında sevdikleri ile vakit geçirebilir. 31 mart seçimleri çok önemli, 21 Haziran'dan nasıl alnımızın akı ile çıktıysak 31 Mart'tan da büyük bir zaferle çıkmamız gerekiyor.

YIKIM İTTİFAKI SİZLERLE HESAPLAŞMAK İÇİN GÜN SAYIYOR: 31 mart seçimleri çok önemli, 21 Haziran'dan nasıl alnımızın akı ile çıktıysak 31 Mart'tan da büyük bir zaferle çıkmamız gerekiyor. CHP’nin başını çektiği yıkım ittifakı 31 Mart seçimlerini son 17 yılın hesaplaşması olarak görüyor. Yanlarına Kandil’den verilen emirle bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP’Yi, İYİ Parti’yi, SP’yi almışlar. Bu zillet, illet ittifakı. Biz ise cumhur ittifakıyız. Son günlerde kendilerini iyice kaybettiler. Daha önce milleti denize dökmekten bahsediyorlardı. Şimdi mezar kazmaktan bahsediyorlar. TV ekranlarında yorumcuları, sözde sanatçıları aracılığıyla size, bize olmadık hakaretler ediyorlar. 

BENİ ZEHİRLEMEKLE TEHDİT EDECEK KADAR ZIVANADAN ÇIKTILAR: Şahsımı ipe götürmekle, zehirlemekle tehdit edecek kadar zıvanadan çıktı. Gezi’de, 17-25 Aralık’ta tankla tüfekle 15 Temmuz’da başaramadıklarını şimdi başka bir yolla yapmaya çalışıyorlar. 3-5 oy daha fazla alabilmek için gittiler terör örgütlerinin siyasi uzantılarıyla pazarlığa oturdular. Türk siyaseti açısından gerçekten utanç verici sahnelere şahit oluyoruz. Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu parti olmakla övünen CHP’de Kandil’deki terör baronlarının sözü geçiyor.

Kaynak:İnternethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113