• BIST 9079.97
  • Altın 2324.391
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.885
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

Emekçiye değil ideolojilerine hizmet ediyorlar

Emekçiye değil ideolojilerine hizmet ediyorlar
Memur Sen İstanbul İl Başkanı Talat Yavuz, Anadolu Yakası'nda görev yapan gazetecilerle bir araya geldi ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Eğitim çalışmalarıyla ve ülke gündemiyle yakından ilgilendiklerini ifade eden Talat Yavuz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Memur-Sen üyelerine adeta bir kıyımuygulandığını söyledi.

İBB'de şimdiye kadar binlerce kişinin işten çıkarıldığına dikkat çeken Yavuz, İBB Başkanının emekçiye değil ideolojisine hizmet ettiğinin altını çizdi.

Memur-Sen üyesi çok sayıda çalışanın işinden olduğunu söyleyen Memur Sen İstanbul İl Başkanı Yavuz, " Ekrem İmamoğlu'nun seçilmeden önce söyledikleriyle seçildikten sonra yaptıkları birbiriyle tamamen zıt. Bir söylediğini 2 dakika sonra yalanlayan bir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı var. Sinsi bir şekilde belirli bir politika dahilinde kıyım yapıyorlar. Toplu halde kıyım yapacaklar ancak kamuoyu tepkisinden çekindikleri için her gün belli sayıda insanı işinden ediyorlar. Bu durumun takipçisiyiz, eylemde olan işçi ve memur kardeşlerimizi belirli aralıklarla ziyaret ederek destek çıkıyoruz."dedi.

Eğitim sorunlarına da değinen Talat Yavuz, özellikle öğretmene şiddet konusunda gerekenlerin yapılmasını istedi. Eğitimde belli bir kalitenin yakalandığını, ancak halen daha bazı eksiklerin var olduğuna işaret eden Memur Sen Başkanı, bu eksiklerin giderilmesi ve eğitimin arzu edilen seviyeye gelmesi için çalışmalarının sürdüğünü, konuyla ilgli yetkililerle sürekli görüştüklerini kaydetti.

Toplantıya katılan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü'de kutlayan Talat Yavuz, gazetecilere hediye takdim etti ve eğitim haberlerine sayfalarında yer verdikleri için teşekkür etti.

Haber:Yaşar Şimşek

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113