• BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Duyuru Gazetesi 25 yaşında

Duyuru Gazetesi 25 yaşında
Yayın hayatına 1995 yılında başlayan Duyuru Gazetesi 25.Yılını geniş katılımlı bir organizasyonla kutladı. Gecede bölgeye değer katan başarılı isimlere plaket takdim edildi.

Pendik Belediyesi Pencr Köfte salonunda gerçekleştirilen programa AK Parti İstanbul Milletvekilleri, Erol Kaya, İsmet Uçma, Hulusi Şentürk, Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Hü-Da Par İstanbul İl Başkanı Cafer Ökmen, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, MHP Pendik İlçe Başkanı Yüksel Cebe, Hü-Da Par Pendik İlçe Başkanı Erdal Almalı, Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt, Demokratik Sol Parti Pendik İlçe Başkanı Murtaza Sasa, Şehit Aileleri, Gaziler, medya mensupları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yöneticeliri, Belediye Başkan Yarndımcıları, Büyükşehir belediye Meclis Üyeleri, Okul müdürleri, Oda Başkanları, STK Başkan ve yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

erol-konusma-_3130.jpg

Sunuculuğunu Yusuf Kaya'nın yaptığı gecede açış konuşmasını Duyuru Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ümit Kahyaoğlu yaptı. Ümit Kahyaoğlu konuşmasında ; "

umit-konusma-039.jpg

Bugün bizim için önemli bir gün. İnsan ömrü için az sayılamayacak 24 yılı geride bıraktık. Bundan 25 yıl önce başladığımız “Duyuru” gazetemiz bugün 25. yılına girmiş bulunuyor.
Aslına bakarsanız, ben ve birlikte “Duyuru Gazetesi” için yola çıktığımız Yaşar Şimşek kardeşimin gazetecilik geçmişi daha eskilere dayanıyor. Ancak “Duyuru Gazetesi” maceramız bu yıl itibarıyla 25 yıla, yani çeyrek asra girmiş durumdadır. Bu da, takdir edersiniz ki, bir yerel gazete için küçümsenmeyecek bir zamandır.
Bu vesileyle davetimize icabet edip bizleri onurlandıran siz saygıdeğer dostlarımızı sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyor, hoş geldiniz diyorum.
Kıymetli misafirler,
Duyuru gazetesi olarak ilk sayımızı yayınladığımız 1995 yılından bugüne kadar yayın çizgimizi değiştirmedik. Çizgimiz hep doğrunun yanında, hakkın yanında, haklının yanında olmak oldu. Bazen hatalarımız olsa da,  yanlış anlaşılmalara sebep olduysak da, emin olun, çizgimiz hep sırat-ı müstakim oldu.

Kıymetli davetliler,
Hepinizin malumu olduğu üzere, medyanın görevi; doğru haberlerle toplumu aydınlatmak, yapılan hizmetleri halka duyurmak, doğruları takdir edip yanlışları ve eksikleri dile getirerek daha iyiye, daha güzele ve daha doğruya ulaşılmasına hizmet etmektir.
Şükür ki biz bu maksada hizmet için çalıştık.
Eksikleri ve yanlışları dile getirdiğimiz gibi, yapılan doğru ve güzel işleri de takdir ettik, yanında olduk, destekledik."diye konuştu.

ahmet-cin-konusma-3064.jpg

Daha sonra Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin söz aldı, Cin konuşmasında Duyuru Gazetesi'nin 25. yılını tebrik ederken Pendik Belediyesi'nin çalışmalarından da bahsetti ve Millet Bahçesi'nin yıl sonu itibarıyla hizmete gireceği müjdesini verdi.

kaymakam-internet--3105.jpg

Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal'da konuşmasında yerel gazetecilerin çok önemli görev ifa ettiklerini, yarı kamu görevi yaptıklarını, Duyuru Gazetisi'ninde bu görevi başarıyla yerine getirdiğni söyledi. Kaymakam Ünsal, Ümit Kahyaoğlu'nun şahsında tüm Duyuru Gazetesi çalışanlarını tebrik etti.

Sırasıyla söz alan AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hulusi Şentürk, İsmet Uçma ve Erol Kaya, Duyuru Gazetesi'nin 25. Yılını tebrik ettiler ve Ümit Kahyaoğlu'nun şahsında tüm emeği geçenlee başarılar dilediler.

Konuşmalardan sonra Bölgemize Değer Katanlar plaket törenine geçildi.

Plaket alan isimler:

Teknofestte 250 Takım Arasında Büyük Başarı Göstererek Finale Kalan Pendik Sezai KARAKOÇ İmam Hatip Orta Okulu - Asım'ın Nesli Takımı
Pendik Belediye Başkanı Ahmet CİN

Tuzla Belediye Başkanı Şadi YAZICI

Türkiyenin Balkanlardaki Eğitim Elçisi Uluslararası Saraybosna Üniversitesi SEDEF Vakfı Başkanı

Hasan TOPALOĞLU

Süleyman YILMAZ  - Pendik Kent Konseyi Başkanı ve Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu başkanı

15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde Kahramanca Direnen, Göğsünü Siper Eden Şehit Burhan ÖNER

Arzu KURT - Pendik Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı

Kubilay ÖZTÜRK - Yerel Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Yaşar ŞİMŞEK -  DUYURU Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü

Metin ÇANGIR  - Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü

İhlas Haber Ajansı Anadolu Yakası Bölge Muhabiri Halit ARSLAN

70 Ülkeye İhracat Yapan, Ülke Ekonomisine Katkı Sağlayan Gurbetçiler Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Erol KÖSTEK

Binlerce Aileyi Faizsiz Konut Sahibi Yapan, İstanbul Sanayi Ve Ticaret Merkezi Başkanı, Çavuşoğlu Yemenler Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail YEŞİLYURT

Anadolu Yakasının En Başarılı Anadolu Lisesi, Üniversite Sınavında Önemli Türkiye Dereceleri Elde Eden Behiye Dr. Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi Müdürü  Cevdet BUDAK

Pendik Genç İHH (İnsani Yardım Vakfı)  Başkanı Kaan Aslan ve Başkan Yardımcısı Gökhan Baştuğ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Gazi Oktay KAYA

Bayram İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Pendik Çarşı Camii Emekli İmam Hatibi Muhammed BAYRAM

Akkuş Pastaneleri –Ahmet Akkuş, Mustafa Akkuş, Mehmet Akkuş
İyilik Derneği Başkanı Zehra GÖKBUDAK

Örnek Bir İşadamı, Hayırda Yarışan, Bölgemizdeki Bir Çok Yardım Kuruluşlarına Katkıda Bulunan Balkan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Karatay
Tuzla Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa HANÇER

Koca Yusuf Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Dünya Bilek Güreşi Şampiyonu Ümit Can KAYA

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113