• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Doğru yönetim iyi donanımla mümkündür

Doğru yönetim iyi donanımla mümkündür
​Eğitim-Bir Sen İstanbul 4 No’lu Şube aylık olağan ‘’YÖNETİCİ OKULU’’ programının Kasım ayı konuğu ‘’ETKİLİ KARAR ALMA’’ konulu sunumuyla İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi İbrahim Zeyd GERÇİK idi.

Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen program, Şube Başkanı Talat YAVUZ’un selamlama konuşması ile başladı.

                “Patenti şubemize ait olan, marka değeri taşıyan yönetici okulu programımızın üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz” diyerek sözlerine başlayan YAVUZ,  her ay farklı konu ve konuşmacılarla, zengin içerik oluşturarak üyelerinin düşünce ufkunu zenginleştirme çabasında olduklarını vurguladı. Konuşmasının devamında üyelerinin kişisel ve mesleki gelişmesinde önemli rol oynayacak programlarda bir araya gelmeye önümüzdeki aylarda da devam edeceklerini  ifade etti.

egitim-okulu-3_2.jpg

                Sunumuna farklı video görüntülerini katılımcılara izleterek başlayan Şehir Üniversitesi Öğretim Üyesi İbrahim Zeyd GERÇİK, kurumlarda yöneticilik yapan personellerin ve olası krizlerden etkilenen insanların, kriz olgusunu doğru tanımlamaları gerektiğini belirtti. Yönetimin kesinlikle boşluk kaldırmayacağını ve liderin kriz zamanında kendini göstereceğini/göstermesi gerektiğini farklı örneklerle anlattı.  

 eegiiokulu3_1.png            

   ‘’Kem âlet ile kemâlât olmaz’’ deyişini açıklayarak yanlış bilgi ve birikimle doğru yöneticilik yapılamayacağını vurgulayan GERÇİK, etkin liderliğin ayrıntılarda gizli olduğunu; ‘’ Bir mıh bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu da bir ülkeyi kurtarır’’  diyerek etkin liderlikte yöntem ve ayrıntının önemli olduğunu belirterek sunumuna son verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113