• BIST 9107.38
  • Altın 2324.495
  • Dolar 32.3598
  • Euro 34.9656
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Dile kolay, aynı hastanede neredeyse çeyrek asrı devirdi!

Dile kolay, aynı hastanede neredeyse çeyrek asrı devirdi!
Genel Cerrah Uzmanı Op. Dr. Ömer Yeni, 23 yıl hizmet verdiği Pendik Devlet Hastanesinden emekli oldu.

Devlet’ten Ömer Yeni’ye veda töreni

Ömer Yeni için Pendik Devlet Hastanesi Kaynarca Semt Polikliniği Toplantı Salonunda bir uğurlama töreni düzenlendi. Espirilerin, anıların ve hatıraların havada uçuştuğu uğurlama töreninde aslen Artvin Şavşat’lı olan ve 1994 yılından buyana Genel Cerrahi Servisi’nde başarılı bir şekilde görev yapan ve meslekte 42. yılını tamamlayan Genel Cerrah Uzmanı Operatör Doktor Ömer Yeni pasta kesilerek uğurlandı.11 Ağustos 2017 Cuma Günü düzenlenen veda töreninde Doktor Ömer Yeni duygulu anlar yaşadı.
Törene katılan Pendik Devlet Hastane Yöneticisi Dr. Salih Çalık, çalışmalarından dolayı Doktor Ömer Yeni’ye teşekkür plaketi takdim ederek hayırlı bir emeklilik geçirmesi temennisinde bulundu.
Başhekim Dr. Salih Çalık yaptığı konuşmada, Ömer Yeni'nin başarılı ve özverili çalışmalarının diğer doktorlar için güzel bir örnek teşkil ettiğine vurgu yaparak; “Değerli mesai arkadaşımız Dr. Ömer Yeni bu ayrılışı fiziksel bir ayrılıştır. Pendik Devlet Hastanesiyle  arasındaki gönül birlikteliği ebediyen devam edecektir inancı içerisindeyim. Böylesine başarılı, çalışma arkadaşlarıyla uyum içerisinde görev ve sorumluluk alan bir personelimizden ayrılmak elbette bizleri üzüyor. Dr. Ömer Yeni örnek kişiliğiyle, arkadaşlığıyla ve çalışkanlığıyla diğer arkadaşlarımıza hep bir örnek teşkil edecektir. Kendisine bugüne kadar sunmuş olduğu hizmetlerden ötürü hastane idaremiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
23 yıldır Pendik Devlet Hastanesi’nde görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren, Op. Dr. Ömer Yeni sıcak bir aile ortamı olarak gördüğü hastaneden ayrılmanın da kendisi için zor bir iş olduğunu ifade etti. Yeni, "Uzun yıllardır  görev yaptığım bu kurumda gerçekten kendimi çok huzurlu ve mutlu hissediyordum. Şimdi ne yazık ki veda vakti. Güzel anılar, duygu ve düşüncelerle ayrılıyorum." dedi.
Op. Dr. Ömer Yeni için düzenlenen veda törenine katılan Pendik Devlet Hastanesi yönetici kadrosu, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra hayırlı bir emeklilik geçirmesi temennilerinde bulundular.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0078-003.jpg

dsc_0030-005.jpg

dsc_0043-002.jpg

dsc_0062-002.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113