• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Dikkat çeken yazı: Erdoğan, Ayasofya'nın vuslatıdır

Dikkat çeken yazı: Erdoğan, Ayasofya'nın vuslatıdır
Haber7 yazarı Esra Elönü, Ayasofya Camii'nin yeniden ibadete açılmasına ilişkin dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Haber7 yazarı Esra Elönü, Ayasofya Camii'nin yeniden ibadete açılmasına ilişkin dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Elönü'nün "Erdoğan, Ayasofya'nın vuslatıdır" başlıklı yazısı şöyle:
 

Hüzün ipeği seccadem içim güvercin secdesi

Akşam ezanlarında eve çağrılmayan çocuğum

Yüzümde unutulmuş yaşım bir  tesbih tanesi

Dizildikçe kurşuna, bir heves ortasında

Kursağıma ağ ören örümceğe doğruyum…

Dizinin dibinde evladına dokunamayan bir annenin gurbetiydi Ayasofya. Allahuekber nidasıyla doğan sen, hüzün ipeği seccadeler kundağın , sütün kubbelerine yağan yağmur suyundan, bütün mabetlerimize “ Anasofya”. Öyle güzel doğdun ki Sultanahmet’in sevinç gözyaşları, kulağına okunan ilk ezanın. Sen hüznün zikriydin şimdi zafer secdeleriyle dolu omuzların.

Kırgındın biliyoruz, dokunsan ağlayacaktın ki çok dokundular sana. Hüznün, hasretin, gözyaşın işte bu üç arkadaşınla saf tutup her gün, kaç kez vardın kim bilir  vuslat secdesine. Hasta yatağında ezanları dinleyip de kıyama duramayan mümin bir annenin sabrıydı gerdanındaki.

Sen şimdi dokun evlat dediğin ipekten seccadelere, bakma sen içimizdeki ürüyen sineklere. Bizans’ın o leş kahkahalarıyla beyinlerini doldurup seni bir kez daha kimsesizliğe gark etmek isteyenleri görme ki sen Fatih öldü mü sanırsın. Senin hüznünü vuslatla fethedecek bir komutan bir mümin , seni gurbette unutabilir miydi?

Bahar cemresiyle, zafer secdesiyle geldi. Senin Fatih’in Erdoğan .. Seni gurbetten döndüren teselli..

Şimdi kelamı Bizans çengisi olmuş, kelime kelime nefret körükleri diyorlar ki  “ Ayasofya’yı açarak Cumhuriyet’i yok saydınız”.

Ey , zerre kadar var sayılmayan sözde yok sayıcı, camileri ahır yaparken siz kimi yok sayıyordunuz , 15 Temmuz Gecesi şehadet erlerine sela okuyan müezzinleri döverek kimi yok saydınız, minarelerden çavlayan şakacı leşleriniz kimi yok saydı, en ufak bir karın ağrınızda koştuğunuz Danıştay'a  şimdi “taraf” oldunuz iftirasını atmak beyninizin oksijenle vuslata eremediğinin ispatı.

Diyorsunuz ki bu ülkede Müslüman olmayanlar da yaşıyor, peki camileri beyninize yani ahıra dönüştüren siz canlılar neden bu ülkede “Müslümanlar da yaşıyor” diyemediniz.

CHPdeğil, Bizans’ın sözcülerinden şükür secdesi beklemiyoruz kabul , sizin nefret gargaranız yüzünden sevincimizi kursağımıza hapsedecek değiliz. Hadi dağılın da şükür secdemize yer açılsın. Hadi..
KAYNAK: HABER7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113