• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Dikkat! Başkan çıkabilir..

Dikkat! Başkan çıkabilir..
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ramazan Bayramı’nda da Tuzla halkıyla bir ve beraber oldu. Sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerinin programlarına katılan Başkan Yazıcı, esnaf ziyaretlerinde de bulunarak Tuzla halkıyla bayramlaştı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçeyi karış karış tarıyor. Her etkinliğe katılan, ev ziyaretleri, hasta ziyaretleri, stk ziyaretleri gerçekleştiren başkan Yazıcı, Binali Yıldırım'a oy istiyor.

Sabah erken saatlerinde başlayan çalışma temposu gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor. Şadi Yazıcı, belediyedeki randevularını da aksatmıyor. Dileyen her vatandaş ve sivil toplum kuruluşu yetkilileri başkanla görüşme imkanı bulabiliyor.

Öyle ki Tuzla'da dolaşırken karşınıza birden başkan çıkabilir. Nitekim bu durumu sıkça yaşayanlar var ilçede. Her hangi bir etkinliktte, kıraathanede yada bir esnaf işletmesinde başkanla karşılaşan çok sayıda Tuzlalı var. Her güne yüzlerce ziyaret sığdıran Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı, binlerler ifade edilecek sayıda vatandaşlada görüşüyor.

Tabiiki gündem, seçim. 23 haziranda yapılacak olan İstabul seçimleri.

Tuzlalılar'ın Binali Yıldırım'a güclü bir destek vereceklerine inandığını ifade eden Şadi Yazıcı, " 23 Haziran'a az bir süre kaldı. İstanbul seçimleri her zamankinden daha önemli bir hale geldi. Bir tarafta ülke genelinde yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Binali Bey, diğer tarafta da şimdiye kadar ortaya bir şey koyamayan CHP adayı var. Vatandaşımız vicdanının sesini dinleyecek ve öyle tercih yapacaktır. İnanıyorum ki Binali Bey, seçimlerden zaferle ayrılacaktır. İstanbul'a hizmeti AK Parti yapar. Şimdiye kadar yaptıkları ortadadır, bundan sonra da daha iyisini yapacaktır."diye konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bayrama saatler kala AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak ile birlikte Aydınlı Mahallesi’nde Manav Türkleri Derneği’ni ziyaret etti.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ramazan Bayramı’nda Kastamonu Şenpazar Dördül ve Çevre Köyleri Derneği, Bayburt Dağçatı Köyü Derneği, Tuzla Erzurumlular Derneği’nin bayramlaşma programlarına katıldı. Esnaf ziyaretlerinde çay sohbetlerine katılan Başkan Yazıcı, İçmeler Mahallesi pazarını gezerek vatandaşlarla bayramlaştı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Trabzon Ağasarlılar Federasyonu’nun Akfırat mesire alanında düzenlediği Geleneksel Otçu Şenliği’ne AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile birlikte katıldı. Başkan Yazıcı, Giresun Yağlıdere Sınır-Yeşilpınar ve Derindere Köyleri’nin 13. Geleneksel Pikniği ve Tuzla Bingöllüler Derneği’nin pikniğine de katılarak bayram sevincini paylaştı. Başkan Yazıcı, bayram programını Orhanlı Manav Türkleri Derneği ziyaretiyle tamamladı.













  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113