• BIST 9475.08
  • Altın 2503.661
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.8005
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Deniz Baykal TBMM'de yemin etti

Deniz Baykal TBMM'de yemin etti
Deniz Baykal, 2 yıl sonra önce geçirdiği beyin kanaması sonrasında ilk kez bugün tekerlekli sandelyede Meclis'e geldi. Baykal Genel Kurulda yemin etti. Baykal yemin ederken Meclis'te duygusal anlar yaşandı.

CHP Antalya Milletvekili Baykal, sağlık sorunları nedeniyle ertelenen milletvekili yemini yapıldı. Baykal yemin töreni için Genle Kurul salonuna tekerlikli sandalye ile geldi. TBMM Başkan vekili Levent Gök'ün yönettiği oturumda Deniz Baykal milletvekillerinin alkışları eşliğinde kürsüye gelerek yemin etti.

TBMM Genel Kurulu’na yaşadığı olay sonrasında ilk kez katılan Baykal, yemin ettikten sonra Meclis'ten ayrıldı.

TBMM'deki partilerin grup başkan vekilleri tek tek söz alıp Deniz Baykal'ın geri dönmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek hoş geldin konuşması yaptı.

AK Parti adına söz alan AK Parti Grup Başkan Vekili Naci Bostancı yaptığı konuşmada ''Sayın Baykal çok saygın bir kişi çeşitli görevlerde bulundu. Türkiye siyaseti Baykal'ın fikirlerinden elerştirilerinden faydalandı ve faydalanmaya devam edecek. Kendisine tekrar hoş gediniz diyorum'' dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU DA GENEL KURULDA HAZIR BULUNDU

Kızı Deniz Baykal'ın tedavisinin 1 Nisan tarihinde tamamlanacağını ve hastaneden kaburcu olacağını açıkladı. Aslı Baykal'ın verdiği bilgiye göre Deniz Baykal, taburcu olduktan sonra Antalya'ya gidecek. Baykal Kepez ilçesinde ormanlık alan içinde bulunan Duacı Köyü'ndeki evinde dinlenecek. 

DENİZ BAYKAL TEKERLEKLİ SANDALYEDE MECLİS'E GELDİ
Baykal'a ne olmuştu?

16 Ekim 2017 tarihinde beyne giden damarlardan birinin tıkanması sonucu kısmi felç geçirmişti. Deniz Baykal 51 gün yoğun bakımda kalmıştı. Ardından tedavi için Almanya'ya gitmişti.

Geçen 20 Mart'ta Türkiye'ye dönen Deniz Baykal, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görürken, mayıs ayında farklı bir tedavi için Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesi'ne nakledilmişti. 81 yaşındaki Deniz Baykal, geçirdiği beyin kanaması sonrasında ilk kez Meclis'e geldi.

Kaynak:İnternethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113