• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli ve Fidan açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli ve Fidan  açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışı AK Parti MHP seçim ittifakıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, "Bu hafta içinde Bahçeli ile bir araya gelebiliriz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile önümüzdeki hafta içinde bir araya gelebileceğini söyledi. Erdoğan, "Cumhur ittifakını bozdurmamak noktasında kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'daki Hazreti Ali Camisi'nde kıldı.  Erdoğan'a, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da eşlik etti.

Erdoğan, cami çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. MHP ile yerel seçim ittifakıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Erdoğan şunları söyledi:

"MUHALEFET DAYANIŞMAMIZI KISKANIYOR"
''Cumhur İttifakı'nın hassasiyetleri son seçimlerde ortaya tam manasıyla çıkmıştır. Bizim birbirimize karşı olan dayanışmamız bunu da kısnanan bazı oluşumlar var. Bu oluşumların içerisinde her an değişik birçok şeyler olabiliyor. Bunun başında ana muhalefet var. Biz Cumhur İttifakı'nı bozdurmamak noktasında kararlıyız. Yerel seçim ülkemiz için ciddi yedi düvelin ülkemize saldırdığı dönemde büyük önem arz ediyor. Belki de bu hafta içerisinde biz Sayın Bahçeli ile bir araya gelebiriliz. Arkadaşlarımızın yaptığı çalışmaları değerlendiririz.''

HAKAN FİDAN'IN KONGRE ÜYELERİYLE BULUŞTUĞU İDDİASI
MİT Başkanı Hakan Fidan'ın ABD Kongresi üyeleriyle bir araya geldiği iddiasıyla ilgili soruya Erdoğan şu karşılığı verdi: "Latin Amerika seyahatinden sonra tabii MİT Başkanımız oradan Kanada'ya ayrıldı ama Kanada'dan sonra böyle bir gelişme olmuş olabilir. Çünkü her an oraları da bilgilendirme arzusundayız. Fakat orada böyle bir bilgilendirmenin yapıldığını son olarak, bundan haberdar değilim ama Kanada seyahatinden haberdarım."

YENİ ASKERLİK SİSTEMİYLE İLGİLİ ÇALIŞMA
Askerlik süresiyle ilgili soruya Erdoğan, "Şu anda bu işin birinci derecede sorumlusu Milli Savunma Bakanımız, bunun yanında Silahlı kuvvetlerimiz, başta Genelkurmay Başkanı, kuvvet komutanlarımız olmak üzere onlar çalışmayı yapacaklar. Çalışmayı yaptıktan sonra bize sunumlarını yapacaklar ve bu sunum neticesinede de uygundur, uygun değildir bunu söyleyeceğiz. Ona göre adım atacağız"diye yanıt verdi.

Kaynak:İnternethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113