• BIST 8718.11
  • Altın 2244.394
  • Dolar 32.3332
  • Euro 35.1644
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Çocukların güvende olmasını sağlayacağız

Çocukların güvende olmasını sağlayacağız
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Tuzla’da da törenlerle kutlandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bayramda makamını Zübeyde Hanım İlkokulu Öğrenci Meclisi Başkanı Selin Toruk’a devretti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı, ilçe yöneticilerinin makamlarını çocuklara temsili olarak emanet etmesiyle başladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, görevini Zübeyde Hanım İlkokulu Öğrenci Meclisi Başkanı Selin Toruk’a devretti. Zübeyde Hanım İlkokulu Müdürü Bayram Göksu, öğretmenler ve öğrencileri ağırlayan Başkan Yazıcı, çocuklarla tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladı. Başkan Yazıcı, Selin Toruk’a makamını devretti, yeni başkanı ayakta dinledi. 

Tuzla’yı Daha da Güzelleştirmek İçin Çalışıyoruz
Zübeyde Hanım İlkokulu Öğrenci Meclisi Başkanı Selin Toruk, makamı devraldıktan sonra yaptığı konuşmada projelerini paylaştı. Toruk, “Her geçen gün Tuzla’yı daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz. Bu konuda bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Daha güvenli parklar yapılacak, parkların üstü kapalı olup çocukların daha iyi, güvende olması sağlanacak. Bayramlarda her sokağa, her parka şeker stantları kurup çocukları mutlu edeceğiz. Sokak hayvanları korumalı barınaklara verilip korunması sağlanacak. Çok farklı kütüphaneler yapılacak. Bu kütüphanelerde oyuncak ve kitap değiş tokuşu olacak. Tuzla Çocuk Köyü kurulacak. Burada çocuklarımız kendi meyve sebzelerini yetiştirerek, kendi pişirip yiyebilecek. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin fikirlerini almak adına belediye meclisimizde onlara yer verilecek” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Selin Toruk ve arkadaşlarına ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Yazıcı, “Bugün yaptığınız başkanlık onur ve gurur verici. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarımıza hediye eden başta Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Paşa ve özellikle de onun silah arkadaşlarına, bize bu vatanı emanet eden bütün şehitlerimize ve gazilerimize teşekkür ediyorum. 23 Nisa Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Başkanlık döneminizde çok güzel bir hizmet yaptığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Kutlama Programına Farabi İlkokulu Ev Sahipliği Yaptı
Tuzla’da resmi kutlama programı Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Farabi İlkokulu bahçesinde düzenlendi. Kutlama törenine Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Deniz Harp Okulu Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende öğrenciler şiirler okudu, yurdumuzun çeşitli yörelerinden halk oyunları sahnelendi. Gösteri grupları çocukların bayram sevincini konuklarla birlikte yaşadı.
Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dalındaki yarışmalarda dereceye giren öğrenciler törende ödüllendirildi.















  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113