• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

CHP’den istifa eden 40 partili AK Parti’ye geçti

CHP’den istifa eden 40 partili AK Parti’ye geçti
Kilis'te, CHP'den istifa eden 40 kişi, düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı.
 
TOPLUCA CHP’DEN İSTİFA EDİP AK PARTİ’YE GEÇTİLER
Kilis'te CHP'den istifa eden 40 kişi Ak Parti'ye üye oldu. AK Parti Seçim İrtibat Bürosu'nda gerçekleştirilen törende, CHP yönetiminden istifa eden 40 kişiye yeni rozetlerini AK Parti Kilis milletvekilleri Reşit Polat ve Hilmi Dülger ile İl Başkanı İzzet Toprak taktı.

İl Başkanı Toprak, yaptığı konuşmada, CHP yönetiminden istifa eden bir grup vatandaşın AK Parti'ye katılım sağladığını belirtti. Bugünkü meselenin siyaset ve parti meselesi olmadığını ifade eden Toprak, şunları kaydetti: "Arkadaşlar, ülkenin ve çocuklarımızın geleceği için özellikle de son 2 günde artan insani baskının üzerine partimize katılım sağladılar. Doğrunun, gerçeğin AK Parti'de, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde olduğunu anladıkları için buradalar. bugün Avrupa'nın lalesi Hollanda'da olan işler bugünün meselesi değil. Bunlar geleceğin meselesi. Gelecekte büyük ve güçlü Türkiye'yi görüyorlar. Bütün dertleri, davaları bu. Vatandaşımızı o kurt köpeğine ısırtan insan, köpeği aşağılamak istemiyorum ama ondan daha alt seviyede bir yaratıktır. Bunun cevabını Türkiye verecektir. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye gerekeni yapacaktır. Bu konuda teşkilat olarak kanımızın son damlasına kadar ülkenin ve reisimizin yanındayız."

CHP'den istifa ederek AK Parti'ye üye olan Selçuk Karlangıç da bir insanın doğru yolda bulunup bulunmadığını kötü insanların yönüyle anladığını belirterek, "PKK, HDP, CHP, Amerika ve Avrupa'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düşman olduğunu" söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a düşman olanların kendilerine dost olamayacağını ifade eden Karlangıç, "Onların düşmanı bizim dostumuz olacak. Dolayısıyla AK Parti, Sayın Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerimiz ve bu teşkilata gönül veren herkes bizim dostumuz. Bundan sonra biz de dostlarımızın yanında olacağız." diye konuştu. Şemsi Arslan da CHP'nin şimdiye kadar yürütmüş olduğu politikasını yanlış bulduğu için AK Parti'ye geçmeye karar verdiğini belirterek, Türkiye'nin geleceği adına böyle bir karar aldığını kaydetti.

Kaynak ahaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113