• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Çamlık'a genç muhtar adayı!

Çamlık'a genç muhtar adayı!
Çamlık Mahallesi Muhtar Adayı Adem Arı, "Halkımızın her daim hizmetinde olacağız. Telefonum 24 saat açık olacak."

Pendik'in en modern mahallelerinden olan Çamlık'ta şimdiye kadar 5 isim muhtar adaylığını açıkladı. Mahallenin kuruluşundan buyana Çamlık'ta ikamet eden Adem Arı'da muhtar adaylığını açıklayan isim oldu.

dsc_0017-015.jpg

Yaklaşk 8 yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden KİPTAŞ'ta teknik eleman olarak çalışan Adem Arı, Mekanik ve doğalgaz tesisat işleri yapıyor. Halen mevcut muhtar Fahri Sarı'nın muhtar azası olarak görev yapan muhtar adayı Adem Arı, mahalle sakinleri tarafından da sevilen bir isim olarak dikkati çekiyor.

dsc_0019-019.jpg

Mahallede herkesin yardımına koşan, Çamlıklılar'ın tesisat işleri için ilk aradığı isim olan Adem Arı, " Çamlık Mahallemiz Pendik'in en güzel mahallelerinden birisi. Mahallemin kuruluşundan buyana burada ikamet ediyorum. Genç mahallemizde ilk oturum 2003 yılında başladı. Bende kuruluşundan buyana buradayım. Aslen Çankırı Çerkeş kökenliyim. Çamlık'ı ve burada yaşayanları çok seviyorum ve insanlarımızı hizmet etmek istiyorum."

dsc_0021-014.jpg

    Adem Arı, yapacaklarından bazılarını şöyle açıkladı; " Mahallemizdeki sürücü kurslarının eğitim pistlerinin eğitim alanlarının beni ve sizleri çok rahatsız ettiğini biliyorum, sürücü kurslarının başka bir yere taşınması için elimden gelen tüm gayreti gösterip mahallemizden kaldıracağız.
    Mahallemizin ulaşım sorunlarını çözme noktasında tüm gücümüzle çalışacağız. Ulaşımı olmayan caddeleri ulaşıma kavuşturacağız.
    Dürüst, Adil, azimli, Hakk'tan yana, mahalle sorunlarını yaşayan bilen birisi olarak sorunlara hızlıca  çözümler üreten bir anlayışla hizmetinize talibim. Değerli mahalle sakinleri iyi günde kötü günde hep yanınızda olacağıma söz veriyorum. Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113