• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Camiler Çocuk Açtı

Camiler Çocuk Açtı
Pendik İlçe Müftülüğü tarafından "Camiler çocuk açtı" sloganıyla başlatılan Yaz Kur’an Kursları kapanışı içinYunus Emre Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi.

Pendik Yaz Kur-an Kursları kapanış törenine Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Pergel, İlçe Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu ile çok sayıda bayan ve erkek cemaatin katıldı. Tuğba Kız  Kur’an Kursu Öğrencileri, Mehmet Bayram Kur’an Kursu Öğrencileri ve camilerde iki ay boyunca eğitim gören Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri programda, Kur’an-ı Kerim, hadisler, dualar, ilahiler, şiirler ve vecizeler söylediler.

dsc_0089.jpg

Programla ilgili bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Abdulkadir Keşvelioğlu, "Her yıl olduğu gibi bu yılda yaz tatilinde din görevlisi kardeşlerimizin okutmuş olduğu evlatlarımızın neler öğrendiklerine hep birlikte şahit olduk. Pendik’in dört bir köşesinde Din Görevlisi kardeşlerimiz, evlatlarımızı hayata hazırlamak üzere yaz tatilinde fedakarca gayret ederek, çocuklarımıza önemli temel dini bilgiler öğrettiler. Emeği geçen bütün din görevlisi kardeşlerimizi ve camilerdeki görevlileri kutluyorum. Anne-babaları tebrik ediyorum. Onlar için çalışan, onlara yol gösteren çocuklarının peşine düşen dini bir eğitim almaları için gayret gösteren velilerimizi tebrik ediyorum. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir. buyuruyor. Bu çocuklarımız şimdi Kur’an’ı öğrenen oldular, önümüzdeki yıllarda öğrendiklerini arkadaşlarına, kardeşlerine öğreterek öğretme sıfatını elde edecekler hayırlılar sınıfına geçeceklerdir.” diye konuştu.

dsc_0107-001.jpg


   Törene katılan çok sayıda vatandaş ve veliler kursların faydalı olduğunu ifade ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler. Ancak birçok davetli salondaki oturma düzeninden tutun, program akışının düzensizliği ile Pendik Protokolünün böylesi önemli programda yer almamasını ise eleştirerek sitemde bulundular.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0080-001.jpg

dsc_0114.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113