• BIST 9125.29
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3653
  • Euro 34.9479
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Cadde düzenlemesine vatandaş karar verecek

Cadde düzenlemesine vatandaş karar verecek
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçe halkının İstasyon Caddesi’nin trafiğe kapatılarak yayalaştırılması yönündeki fikrini, bölge sakinlerinin halk oylaması sonucuna göre değerlendirme kararı aldı.

Tuzla Belediyesi tarafından 27 Aralık’ta Postane ve Cami Mahallesi muhtarlıklarında seçim sandığı kurularak noter eşliğinde halk oylaması düzenlenecek.

Tuzla’nın Postane ve Cami Mahallesi’nde yaşayan seçmenler, İstasyon Caddesi’nin Tuzla sahil yolu ile Kalekapı arasındaki bölümünün (Bankalar Caddesi) trafiğe kapatılıp yayalaştırılması fikrini noter eşliğinde halk oylaması ile değerlendirecek. Postane ve Cami Mahallesi seçmenleri, 27 Aralık 2015 Pazar günü 10.00-17.00 saatleri arasında mahalle muhtarlıklarında oy kullanacak. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da, sandıktan çıkacak kararı uygulayacak.

Yönetimde Söz, Uygulamada Karar Sahibi Olmaya Davet Ediyoruz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Postane ve Cami Mahallesi sakinlerini halk oylamasına davet etti. Başkan Yazıcı, bu mahallede yaşayan vatandaşlara hitaben yazdığı  mektupta “Postane ve Cami Mahallesi’nin sınırını oluşturan İstasyon Caddesi’nin Tuzla Sahil Yolu ile Kalekapı arasındaki bölümünün, bilinen ismiyle Bankalar Caddesi’nin Trafiğe Kapatılması ve Yayalaştırılması fikrini, değerlendirmenize sunuyoruz.

Tuzla’da ilk kez düzenlenen halk oylamasından çıkacak sonuç ile bu caddenin gelecekteki kullanım şekli belirlenecek. Siz değerli Postane ve Cami Mahallesi sakinlerini, en demokratik hakkınız olan oyunuzu kullanarak yönetimde söz, uygulamada karar sahibi olmaya davet ediyoruz” ifadesini kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, vatandaşların proje ile ilgili fikirlerini afiş, el ilanı vb. propaganda yollarıyla duyurabileceklerini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113