• BIST 9057.84
  • Altın 2293.152
  • Dolar 32.3114
  • Euro 35.0969
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Bütün bunları ilkokulda yaptılar!

Bütün bunları ilkokulda yaptılar!
Çağrıbey İlkokulu'nun Uluslararası Kukla Projesi sergi açılışı 10 Nisan 2018 Salı Günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Çağrıbey’in öğrencilerinden uluslararası proje atağı

Açılışa Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, ilçe milli eğitim şube müdürü Hacı Osman Yırtıcı, halk eğitimi merkezi müdürü Metin Çangır, çok sayıda okul müdürü ve yöneticileri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Tuzla Çağrıbey İlkokulu Öğrencilerinin materyaller kullanarak ve yaşamlarının öğrenimlerini kalıcı hale getirdiği proje kapsamında her öğrencinin öğretmeniyle birlikte kuklasını tasarlayıp ona hayalindeki karakteri yüklemesini sağlamak amacıyla geliştirilen proje ile derslere kuklasıyla katılan öğrenciler kendilerini ifade etme, topluluk önünde konuşma, diyalog kurma, duygularını yansıtma, empati yapma ve becerilerini geliştirme imkanı buldular.

Proje kapsamında protokole bilgi veren okul müdürü Efrail Taşdemir, "Öğrencilerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, derslerine yönelik ilgi ve motivasyonlarının artırılması, akademik başarılarının iyileştirilmesi eğitim ortamının ve zamanın verimli kullanılması, yeteneklerinin ve kendilerini keşfetmelerinin sağlanması eğitim kalitesinin artırılıp uluslararasılaştırılması mesleki becerilerinin geliştirilmesi amaçlanmıştır." dedi.

Efrail Taşdemir, "Proje tamamen okulun kendi imkanlarıyla ve kendi sınıf atölyelerinde gerçekleştirilmiştir.Proje sonrası duruma baktığımızda beklenen sonuçların alındığını ifade etmek isterim. Öğrencilerimizin eğitim kalitesi arttı, kişisel ve sosyal becerileri gelişti, akademik başarıları arttı ve en önemlisi öğrencilerimiz kendi yeteneklerini keşfetmiş olmanın mutluluğunu yaşadı."diye konuştu.

Taşdemir, bu tür projelerinin devam edeceğini ifade ederek, "Proje ekibi başta olmak üzere emeği geçen müdür yardımcılarıma, öğretmen ve öğrencilerimizi cani gönülden kutluyorum." dedi.

Haber:YAŞAR ŞİMŞEK

dsc_0020-008.jpg

dsc_0032-009.jpg

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113