• BIST 9079.97
  • Altın 2308.181
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0459
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Burger'in sanata dönüştüğü mekan Kaynarca'da hizmete girdi

Burger'in sanata dönüştüğü mekan Kaynarca'da hizmete girdi
Kabadayıburger Kaynarca Deniz Caddesi No.11 adresinde hizmete girdi.

Erhan Erdoğan ve Milli Şef Kemal Kabadayı'nın işletmeciliğini yaptığı Kabadayıburger, Kaynarca Deniz Caddesi'nde muhteşem bir açılş töreniyle hizmete girdi.

kakab-ndexi.jpg

Pendik'in yeni Lezzet Durağı olmaya aday işletmede 10 ayrı çeşit Kabadayıburger servis ediliyor. Milli Şef Türkiye Aşçılar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Kabadayı'nın elleriyle hazırlanan burgerler, oldukça leziz ve damak zevkine hitep edecek şekilde büyük bir titizlikle hazırlanıyor.

Ünlü Şef Kemal Kabadayı, oldukça iddialı olduklarını söylüyor ve ekliyor, " Alışık olduğunuz bütün burger tatlarını unutun. Kabadayıburger bambaşka" diyor.

kakabadadiyi-1.jpg

Kemal Kabadayı, " Bizim ekmeklerimiz bile özel. Müşterimizin damak zevkine hitap edecek şekilde zerdeçallı ekmek üretiyoruz. Etlerimiz yüzde yüz helal ve Gıpta Et ürünlerini kullanıyoruz. Soslarımızı da kendimiz üretiyoruz. Kabadayı burgerlerimizin iç malzemeleri ise iddia ediyorum hiç bir yerde bulamayacağınız kadar eşsiz ve doyurucu. Müşterilerimize arzularına göre 10 ayrı çeşi tKabadayıburger sunuyoruz."diye konuştu.

Televizyonların aranılan Yemek Şefi olan Kemal Kabadayı, tüm Pendiklileri mekanlarına ve Kabadayı burgerlerinin tadına bakmaya davet ediyor.

İşletme sahibi Erhan Erdoğan ise en iyisini yapmak için çok özveride bulunduklarını maddi manevi büyük bir emek harcadıklarına dikkat çekiyor.

Kaynarca Deniz Caddesi'ndeki Kabadayıburger'in servis telefonu  (0216) 354 40 80

İşletmenin açılışı geçtiğimiz 2 şubat pazar günü coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. Açılışa ünlü sanatçı Davut Güloğlu, siyasi parti temsilcileri, medya mensupları, spor ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Etiketler:
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113