• BIST 8853.72
  • Altın 2239.248
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.0797
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Bu İftar'da katılım rekoru kırıldı! Kaç bin kişi

Bu İftar'da katılım rekoru kırıldı! Kaç bin kişi
Tuzla Belediyesi, Ramazan'ın ilk sokak iftarını TOKİ Konutları’nda düzenledi. İftarda 6.000 kişiyi aynı sofrada buluşarak Ramazan’ın bereketini birlikte paylaştı.

Tuzla Belediyesi, bu yıl da 17 mahalle, 5 site ile hemşehri dernekleri sokak iftarlarının yanı sıra mezuniyet iftarları ve gençlik iftarları da düzenliyor. Tuzla Belediyesi, TOKİ Konutları’nda 6.000 kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, iftardan önce alanı gezerek vatandaşları selamladı. Mahalle ve site sakinleri tarafından samimi bir şekilde karşılanan Yazıcı çifti, onlarla bol bol fotoğraf çekildi, sohbet etti. Kendilerine ikram edilen yemekleri yiyen vatandaşlar, aynı sofrada buluşmanın bereketini ve mutluluğunu paylaştı.

Vatandaşlarımız Bizi Gözleri ve Gönülleriyle Muhteşem Bir Şekilde Karşılıyor
Binlerce kişiyle iftar sofrasında buluşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Mübarek Ramazan ayının ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olmasını Rabbim’den diliyorum. Sokak iftarlarında bizi yalnız bırakmayan ve iftar sofralarında birlik, beraberliği ortaya koyan bütün vatandaşlarımıza ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Tuzla’da her mahallede, her sokakta olmaya çalıştık. Tuzla’da bu yıl 120 bin kişilik iftar sofrası kuruyoruz, Ramazan ayını bütün vatandaşlarımızla aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir düsturu ile geçiriyoruz. Vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi her zaman gözlerinde ve gönüllerinde muhteşem bir şekilde karşılıyorlar. Allah razı olsun. Bütün vatandaşlarımızın şimdiden hem Kadir Gecesi’ni hem de Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, TOKİ Konutları ve yakın çevresindeki hizmetler hakkında da bilgi verdi. Başkan Yazıcı, “Çok dağınık bir coğrafyadayız ama her yer hizmet etmek için gayret sarf ediyoruz. Bu bölgedeki belediyecilik hizmetlerini de kesintisiz sürdürüyoruz. Sokak düzenlemeleri, park, bahçe, yeşil alan e spor alanı hizmetlerimize bu bölgede arttırarak devam edeceğiz. Bu bölgede bir Kültür Merkezi yapacağız, ulaşım meselesini de çözeceğiz. Organize Sanayilerin vermiş olduğu rahatsızlık konusunda ilgili bakanlıklarla da görüşerek elimizden geleni yapıyoruz. Rabbime böylesine aziz bir millete hizmet etme fırsatı verdiği için şükrediyorum. Allah sizden razı olsun” dedi.
Tuzla Belediyesi TOKİ Konutları Sokak İftarı’nın ardından mobil led ekran sahnesinde ney dinletisi, çocuklara yönelik illüzyon gösterisi sahnelendi

iftara-_toki-(2).png

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113