• BIST 9689.32
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Bu başkan çok cana yakın!

Bu başkan çok cana yakın!
AK Parti'nin çiçeği burnunda Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, ilk toplantısına yerel basınla gerçekleştirdi.

Akyol ve yönetim kurulu üyeleri 11 Nisan 2018 Çarşamba Günü ilçe merkezinde yerel basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir adaya geldiler.

İlçe Başkanı Gürkan Akyol, doğma büyüme Kartallı olduğunun altını çizerek parti kurulduğundan bu yana gençlik kolları ilçe yönetim kurulu üyeliği gibi çeşitli görevlerde bulunduğunu ifade ederek önceliklerinin Kartal’da belediyeyi kazanmak olduğunu belirtti.

Akyol, geçmişi karalama gibi bir huyunun olmadığını ancak İstanbul’un en eski ilçelerinden biri olan Kartal’ın bu günlerde hiçte hak etmediği yerde bulunduğunun altını çizdi. Kartal'ın makuz talihini değiştirecek bir kadroyla yola çıktıklarını ifade eden yeni ilçe başkanı, "Yerel seçimlere 11 ay kala şimdiden seçim çalışmalarına başladık. 2019 Mart ayında yapılacak seçimleri kazanarak Kartal'ı layık olduğu yere taşıyacağız."diye konuştu.

Akyol, eski yeni demeden tüm geçmişe sünger çekerek herkesin ayağına gideceklerini küskünler varsa onları ziyaret ederek yeniden 2002 ruhuyla buluşturacaklarını, birlik beraberlik ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini ve böylece başarılı olacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

İlçe Başkanı Akyol, her kesimin öneri ve eleştirilerine açık olduklarını yapıcı öneri ve eleştirileri mutlaka dikkate alacaklarına da işaret etti. Yerel medyanın önemine de vurgu yapan AK Parti Kartal İlçe Başkanı, " İlçe yönetimi seçildikten hemen sonra ilk toplantımızı yerel basın mensuplarıyla gerçekleştirmemiz bunun bir göstergesidir." dedi.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

ak-kar-7.jpg

ak-kar-14.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113