• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Böylesi ik kez oldu! Halk Eğitim ve Hastane..

Böylesi ik kez oldu! Halk Eğitim ve Hastane..
Tuzla Halk Eğitimi Merkezi ve Tuzla Devlet Hastanesi orta sergide buluştu. Bu uygulama bir ilk olarakta kayıtlara geçti.

TUZLA HEM VE TUZLA DEVLET HASTAHANESİDEN ORTAK SERGİ

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi ve Tuzla Devlet Hastahanesi işbirliği ile 2018-2019 eğitimi öğretim yılında Tuzla Devlet Hastahanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde açılan kurslarda kursiyerlerin bir yıl boyunca hazırladığı el sanatları, seramik, çini, resim ve örgü alanındaki çalışmalarının sergilendiği serginin açılışı, Tuzla Devlet Hastahanesi yeni bina girişinde yapıldı.

7-002.jpg

Açılışa  Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİREİSOĞLU ,Kamu Hastaneleri 1. Bölge Başkan Yardımcısı Prof. Dr. M. Kürşat TİGEN, Tuzla Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr.Selçuk BOZHALİL, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut ÖZCAN', Tuzla Sağlık Müdürü Ahmet KARAKAŞ , Tuzla Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mehmet METİN, Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Birkan ONAT , okul kurum müdürleri,  STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Tuzla Devlet Hastahanesi Baş Hekimi Uzm. Dr. Selçuk BOZHALİL yaptığı konuşmasında Toplum Ruh Sağlığı Merkezlerinin kuruluş amaçlarından bahsederek Tuzla Devlet Hastahanesi Toplum Ruh Sağlığı merkezinde ruhsal problemleri nedeniyle tedavi gören hastaların sosyalleşmesi ve tedavilerinin hızlandırılması amacıyla Tuzla Halk Eğitimi Merkezi ile iş birliği içinde açılan kursların öneminden bahsetti.

6-002.jpg

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin ÇANGIR ise Tuzla Devlet Hastahanesi ile iş birliğinde yıl içinde el sanatları, resim, seramik, çini, halk oyunları, yabancı diller ve işaret dili gibi çeşitli kurslar açıldığını bu kurslardan yüzlerce vatandaşın faydalandığını belirterek önümüzdeki yıllarda da bu kursların artarak devam edeceğini belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113