• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Bir günde 100 bin kişi ziyaret etti

Bir günde 100 bin kişi ziyaret etti
Geçtiğimiz mayıs ayında kapılarını açan Türkiye'nin en nitelikli marinası olarak nitelendirilen Tuzla Marina'yı bir günde 100 bin kişi ziyaret etti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina, alışveriş üniteleri, tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip dünyada örneği olmayan marinasıyla kapılarını geçtiğimiz mayısta dünyaya açtı.Tuzla Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda 154 üniteli alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster´larından ikisine sahip tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla eğlence, deniz, alışveriş ve sosyal yaşamı bir arada sunuyor.

BİR GÜNDE 100 BİN ZİYARETÇİ

Dünyaca ünlü markaların Alışveriş Adasında Outlet konseptiyle bir araya geldiği Tuzla Marina, şık kafe ve restoranlarıyla sosyal yaşamın da stilini değiştiriyor. Dünyanın en özel mimarisine sahip Tuzla Marina, dünya markalarına ev sahipliği yapıyor.
Tuzla Marina, hizmete girmesiyle birlikte daha ilk günlerinden itibaren cazibe merkezi oldu. Hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar, denizle insanı buluşturan konseptte eğlenceli zaman geçiriyor. Başta Tuzla olmak üzere İstanbul’un değişik semtlerinin yanı sıra çevre illerden gelen ziyaretçiler, Tuzla Marina’yı ziyaret ediyor. Tuzla Marina’nın hizmete açılmasıyla hem marinadaki hem de Tuzla’daki işletmelerde gözle görülür bir haraketlilik yaşandı. Gezip dinlenmek için hafta sonunda Tuzla’yı tercih eden vatandaşlar, Tuzla ekonomisine ciddi katkı sağlıyor. Tuzla’da bir merkez olma hedefi ile inşa edilen Tuzla Marina, eğlence, deniz, alışveriş ve sosyal yaşamı bir arada sunan özelliğiyle daha ilk günlerinde bu hedefin gerçekliğini ortaya koydu. Dünyaca ünlü alışveriş mağazaları, denizle iç içe yaşam alanları, ferah ortamı ve örnek mimarisiyle cezbeden Tuzla Marina’nın Tuzla’ya katkısı, başta sahil bandı olmak üzere Tuzla’nın geniş bir kesimi tarafından hissedildi.

Nisan ayının ilk pazar günü marinayı 100 binden fazla kişi ziyaret etti. Yaz aylarında bu sayının iki katına çıkabileceği ve 200 binden fazla insanın ziyaret edeceği ifade ediliyor.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113