• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Bileğine güvenen sahneye çıktı!

Bileğine güvenen sahneye çıktı!
Pendik Belediyesinin bu yıl 7.sini düzenlediği “Gençlik Günleri Festivali”, futsal turnuvasının ardından bilek güreşi ile sürdü.

Halka açık olan ve yaş sınırının bulunmadığı etkinlik oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Orta yaşlı delikanlıların bilek mücadelesi de tıpkı gençlerinki gibi nefesleri kesti.

Pendik Belediyesinin bu yıl 7.sini düzenlediği “Gençlik Günleri Festivali”, futsal turnuvasının ardından bilek güreşi ile sürdü. Pendik Kuşlu Park’ta düzenlenen etkinliğe Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Pergel ve Cevat Yaman, Belediye Basın Danışmanı Metin Tavukçu, Türkiye Bilek Güreşi Federasyon Başkanı ve eski dünya bilek güreşi şampiyonu Niyazi Kurt ile 100’ü aşkın liseli genç katıldı.

bilekek-123.jpg

Federasyon Başkanı Kurt, Pendik belediyesine teşekkür etti

Etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Pergel, katılımcılara centilmence bir mücadele ve başarılar dilerken, Federasyon Başkanı Niyazi Kurt ise, spora ve sporcuya her zaman destek olan ve ilçede sportif etkinliklerle farklı spor branşlarına da dikkat çeken Pendik Belediyesine teşekkür etti. Ardından Pergel ve Kurt, sembolik bir bilek güreşi maçı yaptı.

Gençlerin yanında orta yaşlı delikanlılar da vardı

Bu yıl kendi kilolarında şampiyonluk için kıyasıya yarışan gençlerin yanında etkinliğe kayıt olup bilek mücadelesine giren orta yaşlı delikanlılar da vardı. Onların kıyasıya mücadelesi, parkta toplanan yüzlerce kişinin heyecan ve tezahüratlarına sahne oldu.

bilek--0434.jpg

Etkinlik, 5 saat boyunca nefes kesti

Halka açık olan ve yaş sınırının bulunmadığı etkinlik oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Yaş ve kilo kategorilerine ayrılarak düzenlenen turnuvada kimi yarışmacı daha ilk karşılaşmada elenirken, kimi de üst üste aldığı galibiyetlerle şampiyonluğu kazandı. Yaklaşık beş saat süren turnuva sonunda dereceye girenlere madalyaları takdim edildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113