• BIST 9141.48
  • Altın 2325.41
  • Dolar 32.3762
  • Euro 35.0131
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Beşiktaş rotasını değiştirdi! Avcı'nın yerine bomba isim

Beşiktaş rotasını değiştirdi! Avcı'nın yerine bomba isim
Son zamanlarda evinde aldığı yenilgilerle kabusu yaşayan Beşiktaş’ta Abdullah Avcı tartışılıyor. Taraftarların Sergen Yalçın tezahüratları gündem olurken, Beşiktaş ibreyi Glasgow Rangers'ı çalıştıran Steven Gerrard'a çevirdi.

Sezonun ikinci yarısında yarıştığı iki kulvara da kabus gibi bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta oklar Abdullah Avcı'ya çevrildi. Alınan üst üste sonuçların ardından tecrübeli çalıştırıcıyı takımdan yerine BtcTurk Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Sergen Yalçın'ı takımı başına getireceği konuşulan siyah-beyazlı yönetimden flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...

Şenol Güneş'in milli takımın başına geçmesiyle boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Abdullah Avcı ile kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, ilerleyen haftalarda yükselen bir grafik sergilemeye başlamış ve aldığı üst üste galibiyetlerle yeniden şampiyonluk yarışına dahil olmuştu.

Sezonun ikinci yarısına da kabus gibi bir başlangıç yapan siyah-beyazlılarda son 8 maçta 7 mağlubiyet alınması üzerine oklar yeniden Avcı'ya çevrilmiş durumda...

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda Braga, Wolverhampton ve Slovan Bratislava ile mücadele eden ancak topladığı 3 puanla grubu son sırada tamamlayarak Avrupa'ya veda eden siyah-beyazlılar, ligin ikinci yarısının ilk maçında lider Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup olmuş, ardından Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda BB Erzurumspor'a iki maçta da 3-2 yenilerek kupaya da veda etmişti.

Beşiktaş Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetimiyle gerçekleştirdiği toplantıda teknik direktör Abdullah Avcı'nın durumunu masaya yatırdı. Kötü sonuçların nedenlerini sorgulayan Çebi'nin, pazar günü Göztepe ile oynanacak maçta da puan kaybedilmesi halinde deneyimli hocayla yolları ayırmayı planladığı aktarıldı.

Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Beşiktaş'ta taraftardan Sergen Yalçın sesleri yükselirken, başkan Çebi'nin takımın başına getirmek istediği isim de ortaya çıktı.

Avcı yerine Gerrard

Fanatik'in haberine göre Ahmet Nur Çebi, İskoçya Ligi ekiplerinden Glasgow Rangers'ı çalıştıran Steven Gerrard'ı takımın başına getirmek istiyor.

Çebi İngiliz çalıştırıcıyı istiyor ama şartlar elini kolunu bağlıyor. 2018'de Rangers'a imza atan Gerrard yıllık 1.6 milyon Pound (12.5 milyon TL) alıyor.

İskoçya takımıyla 2024'e kadar sözleşmesi olan 40 yaşındaki teknik adamın hayali Rangers'taki görevi bittikten sonra bir dönem kaptanlığını yaptığı Liverpool'u çalıştırmak.

Liverpool'un Kloop ile sözleşmesinin de aynı tarihte bitecek olması, Gerrard - Liverpool birlikteliğinin mümkün olabileceği şeklinde yorumlanıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113