• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Beni bırak bu halimle taşıyamazsın diyen felçli sözlüsüyle dünya evine girdi

Beni bırak bu halimle taşıyamazsın diyen felçli sözlüsüyle dünya evine girdi
4 yıl önce sözlendiler İsmail ve Vildan, Vildan, sözlendikten sonra babası ile bir trafik kazası giçirdi ve belden aşağısı felç kaldı.
İsmail Keskin sözlüsü Vildan’ı hastahaneden hastahaneye kucağında taşıyarak çare aramaya başladı. Ancak tüm uğraşlara rağmen Vildan'ın felç durumunun bir çözümü bulunamadı. Yaşadıkları bu süreç aralarındaki sevgiyi daha da güçlendirdi ve genç çift geçtiğimiz günlerde hayatlarını birleştirdi dünya evine girdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, çifte bir düğün hediyesi verdi ve felçli Vildan’ın Pendik Engelsiz Yaşam Merkezinde fizik tedavi dahil tüm hizmetlerden faydalanması için talimat verdi. Belediye olarak genç çifte her türlü destek vereceklerini ifaden Ahmet Cin, ayrıca bu halimle beni bırak sen kendi hayatına bak diyen Vildan’ı bırakmayan İsmail Keskin’i tebrik ederek bu davranışından ötürü helal olsun sana İsmail kardeşim dedi.
icin-1-003.jpg

İKİ BÜYÜK NİMETİM VAR BİRİ ANAM BİRİ YARİM

Belden aşağısı Felç olan Vildan Keskin, bu zor dönemimde beni hiç yalnız bırakmayan iki insan gördüm yanımda, bıkmadan usanmadan hep bana destek oldular hep moral verdiler. Hep elimi tuttular hiç bırakmadılar ve halende öyle gidiyor. Ben sözlüme beni bırak sen beni bu halimle çekemesin dememe rağmen hayır dedi. Benim başıma böyle bir olay gelseydi sen beni bırakmayacağına eminim o yüzden benim seni hiçmi hiç bırakmaya niyetim yok dedi.

icin-008.jpg

YÜRÜYEN FARE BANA UMUT VERDİ

Villdan Keskin artık umutlarımın tükendiği yerde yeni bir umut doğuyor umutla yaşıyoruz ha bügün ha yarın ayaklanıp yürüyeceğim  umuduyla yeni bir güne uyanıyorum. Kulağımız haberlerde geçen bir haberde felçli fare yürüdü haberi yeniden umutlarımızı yeşertti bende bir gün yürürüm inşallah dedi. Haber:Yaşar Şimşek

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113