• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

Belediye Başkanı istifaya direndi mi? İşte işin aslı

Belediye Başkanı istifaya direndi mi? İşte işin aslı
BALIKESİR Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi. Ahmet Edip Uğur'un istifasının istendiği onun da bu karara direndiği iddia ediliyordu. Başkan Uğur işin aslını açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, hakkında çıkan "istifasının istendiğine" dair haberlerle ilgili açıklama yaptı. Ahmet Edip Uğur, böyle bir talep olmadığını haberlerin "gerçekle uzaktan yakından alakasının olmadığını" belirtti.

Uğur, kendisiyle ilgili son günlerde çeşitli basın yayın organlarında çıkan haberlere ilişkin yazılı açıklama yaptı.

"Bazı basın yayın organlarında, istifamın istendiğine dair yayınlanan haberlerin gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur." ifadesini kullanan Uğur, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın iki gün üst üste yaptığı açıklama ve yalanlamalara rağmen, söz konusu istifa haberlerinin ısrar ve inatla dolaşımda tutulmasındaki amacı kamuoyunun takdirine bıraktığını vurguladı. 

BEN İSTİFA ETMİYORUM DEDİ Mİ?
Ahmet Edip Uğur, 'istifaya direndiği' şeklindeki iddialara da yanıt verdi. Uğur şu değerlendirmede bulundu:

 
-"(Ben istifa etmiyorum, siz görevden alın. Görevden alırsanız partiden istifa eder, yoluma bağımsız belediye başkanı olarak devam ederim) şeklindeki haberler ise tamamen masa başında uydurulmuş bir kurgudan ibarettir. Söz konusu haberleri yayınlayarak bir itibar suikastına imza atmaya çalışanlar hakkında yargı yoluna başvurduğumuzun ayrıca bilinmesini isterim. 17 yıldan bu yana AK Parti'mizin bütün kademelerinde görev yapan bir nefer olarak olarak, Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlattığımız kutlu yolculuğumuza ilk günkü aşk ve şevk ile devam ettiğimizi milletimize saygı ile duyuruyorum."
internethaber
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113