• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Bekçi Bekir Pendik'e geliyor!

Bekçi Bekir Pendik'e geliyor!
2016 yılında kültür ve sanat programları ilgi çekecek yeniliklerle devam ediyor.

80’ler dizisinin “Bekçi Bekir”inin Dadaş Türküleri,  ünlü piyanist Anjelika Akbar’ın konseri,  “Beyinsiz Adam” olarak tanınan Hakim Türkmen’in söyleşisi  ve daha pek çok yenilik Ocak ayında meraklılarını bekliyor.

Pendik Belediyesi kültür ve sanat etkinlileri, yeni yılda renkli isimlerle ve sürpriz programlarla Pendiklileri bir araya getirecek.  Mizah okulu açarak karikatür dersleri başlatan Pendik Belediyesi, bir grafik ve  çizim ustasının eserlerini de Pendiklilerle buluşturuyor.  Hasan Aycın’ın Portreler ve İthaflar Sergisi ,  15-31 Ocak tariheri arasında Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde açılacak.  

bekirni-yerel.jpg

Geçtiğimiz ay eski Pendik fotoğrafları sergisi açan Pendik Belediyesi, nostalji rüzgarı estirmeye devam ediyor.  Eski Pendiklilerin konuşmacı olarak katıldığı “Bizim Zamanımızda Pendik” konulu söyleşi ,  20 Aralık Çarşamba günü Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde katılımcıları anılarla dolu bir yolculuğa çıkaracak.

PenCR Sanat Kahve’de kültür etkinlikleri

Bu yıl kültür etkinliklerine bir yenilik daha katılıyor. Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi yanındaki PenCR Sanat Kahve’de Ocak ayından itibaren haftanın belirli günleri kültür etkinlikleri düzenlenecek. Ebru yapımı,  karikatür çizimi, cam üfleme ve tel kırma, müzik dinletileri eşliğinde Sanat Kahve’nin misafirleriyle paylaşılacak.

Bekçi Bekir’den türküler

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde  düzenlenecek konserler arasında ünlü piyanist Anjelika Akbar, 8 Ocak’ta müzikseverlerle  buluşuyor.   Ayrıca  “80’ler” dizisinde Bekçi Bekir tiplemesiyle büyük bir hayran kitlesi edinen  Hacı Ali Konuk da  15 Ocak Cuma günü Dadaş türküleri seslendirecek. Konserde kendisine THM sanatçısı Yavuz Değirmenci eşlik edecek.

Akşemseddin Kültür Merkezi’nde Berk Ercan, Hamid Aytaç Kültür Merkezi’nde Vedat Bilir,  Melissa ile Tarkan Çallığoğlu, Ahmedi Hani Kültür Merkezi’nde Atil Öztürk, Güzelyalı Semt Merkezi’nde Hüseyin Süer, Arif Nihat Asya Kültür Merkezi’nde Alper Asutay’ın konserleri de mizükseverleri bekliyor.

Beyinsiz Adam’dan Sosyal Medya Komedyası

Sosyal Medyada “Beyinsiz Adam” olarak tanınan yazar Hakim Türkmen, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde 6, 13, 20 ve 27 Ocak tarihlerinde “Sosyal Medya Komedyası” konulu bir söyleşi gerçekleştirecek.  Özellikle gençlerin ilgisini çekecek söyleşiler saat 14.00’te başlayacak. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113