• BIST 9676.05
  • Altın 2502.409
  • Dolar 32.5883
  • Euro 34.8536
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Başkan Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli mesajlar veren Başkan Erdoğan, "Bu yıl ilk defa oy kullanacak yaklaşık 1 milyon seçmenin varlığı çok önemli. Teşkilatımızın seçmen kütüğüne giren ve çıkan herkesi takip etmelerini istiyoruz. AK Parti olarak bizim için 31 Mart seçimleri belediyecilikte 25 yıllık bir tecrübenin zirve noktası olacaktır. Kendini milletin üzerinde gören teşkilat yöneticisi veya adayı kadar AK Parti'ye zarar veren kimse olamaz." dedi.
Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Yarından itibaren arkadaşlarımız illere dağılmaya başlıyor. Aday belirleme sürecinde yaşanan her şey artık geçmişte kaldı. Benim istediğim olursa eyvallah benim istediğim olmazsa yallah derseniz Bu AK Partili olmak değildir.
LİYAKATTA ARANAN BELLİDİR...

Liyakatta aranan bellidir. İller vardır ki kısıtlı şartlar içinde adayınızı belirlersiniz. Bazılarının kendi başarısızlıkları seçim kuruluna yüklemelerine her daim şahit olduk.

AK Parti'nin 10 milyon 337 bin üyesinden 504 bininin seçmen kütüklerinde kaydını ne yazık ki bulamadık. Adres kaydı olmayan 375 bin kişi var ki bu konuda teşkilatlarımıza önemli görevler düşüyor.
31 MART SEÇİMLERİ 25 YILLIK TECRÜBEMİZİN ZİRVE NOKTASI OLACAKTIR

Bu yıl ilk defa oy kullanacak yaklaşık 1 milyon seçmenin varlığı çok önemli. Teşkilatımızın seçmen kütüğüne giren ve çıkan herkesi takip etmelerini istiyoruz. AK Parti olarak bizim için 31 Mart seçimleri belediyecilikte 25 yıllık bir tecrübenin zirve noktası olacaktır. Kendini milletin üzerinde gören teşkilat yöneticisi veya adayı kadar AK Parti'ye zarar veren kimse olamaz.
AK PARTİ BİZLERİN DEĞİL MİLLETİMİZİN PARTİSİDİR

Siyasette hiçbir görev kimseye zorla verilmez. Talip olanlar arasında seçim yapılır.

Artık bayrak askmak için direklere çıkmak gerekmiyor olabilir., sosyal medya gelişmiş olabilir ama unutmayın hala her şey insanla başlıyor ve bitiyor. AK Parti bizlerin değil milletimizin partisidir. AK Parti her seçimi bir imtihan olarak görür, kolay imtihan olmaz.

TÜRKİYE'Yİ BATMIŞ BİR ÜLKE OLARAK GÖSTERMEYE ÇALIŞANLARA BİR KEZ DAHA DERSİNİ VERECEĞİZ

Bir yanda terör örgütlerine karşı dimdik duranlar var, diğer tarafta ise terör örgütleriyle kola kola girenler var. Mayası bozuk bir kesim adeta tüm hayatlarını ülkenin ve milletin aleyhine işler yapıyor. Türkiye yurt dışı kökenli kur baskısına maruz kaldı, borozan bir gazete Türk ekonomisini hedef alan yalan yanlış haberler yazıyor. Yaptığı şey tetikçiliktir. Türkiye'yi batmış bir ülke olarak göstermeye çalışanlara bir kez daha dersini vereceğiz.

CHP, SHP'nin bizimle alakası yok demeye başladı, bunların birbirinden farkı var mı, biz kargayı sesinden tanırız. Bizim iktidarımızda enflasyon ortalaması yüzde 9,5. Bay Kemal sözcülerini iyi seç.
    KOALİSYONLA GEÇEN 14 YILIN ENFLASYON ORTALAMASI YÜZDE 70,3

    Koalisyonla geçen 14 yılın enflasyon ortalaması yüzde 70,3… Peki bu 16 yılın ortalaması nedir; 9 buçuk… Bay Kemal sözcülerini iyi seç, seni aldatıyorlar ve bununla mum yatsıya kadar yanar unutma.

    Uluslararası ekonomi kuruluşlarından birisi Türkiye'nin satın alma paritesine göre 5'inciliğe yükseleceğini söylüyor. Milli gelirde satın alma paritesine göre 13. olan Türkiye yıl sonunda bir üst sıraya çıktığında herhalde kendilerini pencereden atarlar.
SAHAYI BOŞ BIRAKTIĞIMIZDA BUNLARIN İFTİRALARI HER TARAFI KAPLAR

Sahayı boş bıraktığımızda bunların iftiraları her tarafı kaplar, iftiralara cevabını vereceğiz. İftira ve karamsarlık simsarlarına karşı geçtiğimiz 16 yılda yaptıklarımızı milletimize tekrar tekrar anlatacağız. Unutmayın kale içten fethedilir. Hedeflerimize sıkı sarılacağız. 2053 ve 2071 en güçlü vizyonlarımızdır.

İftira ve karamsarlık simsarlarına karşı geçtiğimiz 16 yılda yaptıklarımızı milletimize tekrar tekrar anlatacağız. Unutmayın kale içeriden fethedilir. Belediyecilikte hizmet esastır ama yeterli değildir. Önemli olan gönüllere girebilmektir.

Biz naylon poşetlere karşı savaş ilan ettik, bu seçimlerde bez torbalarla ve filelerle meydanlarda olacağız. Milyonlarca bez torba ve fileyi hazırlıyoruz, milletimize dağıtacağız.

Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113