• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Başkan Cin'den müjde: Tapu ücretleri..

Başkan Cin'den müjde: Tapu ücretleri..
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, belediye ve hazine hisseleriyle ilgili iki müjde birden verdi.

Belediye hisselerinin satış bedellerinde 2020 yılı için artış yapılmayacak. İmar Uygulamaları sonrası oluşan Hazine hisseleri ise Pendik Belediyesine devredildi. Bu uygulama ile arsa satış sürecinde toplam 803 parselde bulunan 5 bin 287 vatandaşın tapularını daha uygun fiyatlarla almaları sağlanacak.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, belediye hisselerinin satış bedelleriyle ilgili beklenen müjdeyi verdi. Geçtiğimiz yıl konut satışlarında yaşanan durağanlık ve inşaat sektörüne destek olmak amacıyla Başkan Ahmet Cin'in verdiği talimat doğrultusunda vatandaşların parselleri üzerinde bulunan belediye hisselerinin satış bedellerinde 2020 yılı için artış yapılmayacak.

Hazine hisseleri, Pendik Belediyesine devredildi

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in ikinci müjdesi hazine hisseleriyle ilgili oldu. Başkan Ahmet Cin, İmar Uygulamaları sonrası oluşan Hazine hisselerinin Pendik Belediyesine devredilerek satışların tek elden yapılması konusunda Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Buna göre toplam 803 parselde bulunan 5 bin 287 vatandaş, üzerinde yapı bulunan parsellerdeki Hazine hisseleri için Esenler Mahallesi Bora Sokak No:5 adresinde bulunan Yeni Belediye Binası 2. Kat Emlak ve İstimlak Müdürlüğü`ne müracaat ederek tapu devir sürecini başlatabilecek.

Vatandaşların uygun fiyattan tapularını almaları sağlayacağız”

Hazine ve Belediye hisselerinin artık aynı fiyattan satılacağını vurgulayan Başkan Ahmet Cin, “Bu uygulama ile arsa satış sürecinde vatandaşlarımızın tapularını daha uygun fiyatlarla almalarını sağlayacağız”şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113