• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Başhekim, konuşma yaparken gözyaşlarını tutamadı ve kürsüden indi

Başhekim, konuşma yaparken gözyaşlarını tutamadı ve kürsüden indi
Pendik İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama programı düzenledi.

Hükümet Konağı Konferans Salonunda gerçekleşen Tıp Bayramı Kutlama Programı Pendik İlçe Sağlık Müdürü Dr. Kamil Eyüpoğlu’nun sunumuyla yapıldı. Tıp Bayramı Programına tüm Kamu ve özel hastanelerin başhekim ve yöneticileri ile sağlık çalışanları ve eczaneciler de davetliydi.

Gaziler derneğinin de davetli olduğu 14 Mart Tıp Bayramı Programında 15 Temmuz Hain Fetö Kalkışmasının unutulmayacağını ve unutturulmayacağını ifade eden ilçe sağlık müdürü Kamil Eyüpoğlu, Hekimler savaşta afette hangi koşullar içinde olursa olsun,  görevini en iyi şekilde  yapmak için çalıştığından kimsenin kuşkusu olmasın. 14 yıldır sürdürülen sağlıkta dönüşüm programı vatandaşlarımız için önemli kolaylıklar sağladı.

Eyüpoğlu, 14 Mart’ın iyilik, dostluk ve dayanışmanın gelecek güzel günler ve barış içinde bir yaşam için yeni bir başlangıcın ilk adımı olmasını diliyoruz. Tüm meslektaşlarımın Tıp Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.

tip-0002.jpg

Gaziler, özel ve kamu hastanelerinin başhekim ve müdürlerinin de birer konuşma yaptığı toplantıda ilgi çeken bir konuşmayı Özel Yüzyıl Hastanesi Genel Müdürü Genel Cerrah Op. Dr. Bülent Hamdi ALIŞ yaptı, Alış, 15 Temmuz Şehidi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın reklam tanıtım danışmanı Erol Olçok’un yakın dostu olduğunu ve aynı zamanda kendi hastası olduğunu ve kendisine safra kesesi ameliyatı yaptığını söyledi.  Alış, Şehit Olçok'un oğlu Abdullah Tayyip Olçok’un sünnetini de yine kendisinin yaptığını ifade ederken gözyaşlarına hakim olamadı ve konuşmasını kısa kesmek zorunda kaldı.

tip-gaziler-0004.jpg

ilce-saglik-kurulu-0006.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113