• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Balkanlar Koleji Anadolu Lisesinin Mezuniyet Gururu…

Balkanlar Koleji Anadolu Lisesinin Mezuniyet Gururu…
Balkanlar Koleji Anadolu Lisesi Yetkilileri, "Varlığımızın en büyük değeri öğrencilerimizi yeni bir hayata, yeni başlangıçlara uğurlamanın gururunu yaşadık."dediler.

Üçüncü Dönem Mezunları Bir Üst Öğrenimlerine Uğurlandı

Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kampüsünde, Eryetiş - Balkanlar Eğitim Kurumları Kurucusu Muharrem Vedat ERYETİŞ’in katılımları ve Sosyal Bilimler Bölüm Başkanı Gizem TAÇAN’ın sunumuyla 10 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Balkanlar Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Cengiz SALDIRANER gerçekleştirdi. Okul Müdürü Cengiz SALDIRANER, “Bir insan suyu bulunca sevinir, değeri içince anlaşılır. Balkanlar Koleji olarak büyük bir aileyiz. Değerimiz su gibidir. Biz bunu sizlerle başardık ve geleceğe aynı umutla devam edeceğiz. Mezuniyetinizi tebrik eder, nice sağlıklı ve başarılı yıllar dilerim.” diyerek sözlerini noktaladı. Protokol konuşmalarını ise eğitimin en büyük destekçilerinden olan Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumları Genel Müdürümüz  Ertan ORAL, yeni nesillere örnek olabilecek öğrenciler yetiştirmenin gururuyla gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz dönem mezunlarımızdan Hukuk Fakültesi öğrencisi Almila Z. MERAL, Balkanlar Koleji Anadolu Lisesinde yaşadığı duygular ve üniversitenin ilk yılında edindiği deneyimlerle mezun arkadaşlarına seslendi. Beş yıllık eğitim öğretim hayatını büyük bir başarıyla sonlandıran mezunlarımızdan Kübra BAŞ eğitim öğretim hayatını acısıyla, tatlısıyla, bitmek bilmeyen ödevleriyle bu anlamlı güne katılanların hatıralarına bir kez daha nakşetti. Daha sonra ise öğrencilerimize beratları ve anı plaketleri Eryetiş&Balkanlar Eğitim Kurumlarının çok değerli yöneticileri ve Balkanlar Koleji Anadolu Lisesinin öğretmenleri tarafından takdim edildi.

Eğitimin nihayete erdiğinde başarıya ulaşacağı ve bu başarının da süreklilikle değer kazanacağını bizlere bir kez daha gösteren öğrencilerimiz bir önceki sene devraldıkları bayrak ve flamayı aynı başarıyı onların da göstereceklerine dair sözünü aldıkları 11. sınıf öğrencilerine devretti. Mezuniyet törenimiz, pasta kesimimizin ardından kokteyl ile devam etti.

Yeni bir başlangıca uğurladığımız öğrencilerimizi tebrik ediyor, zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat yolunda aynı başarıyla yürümelerini ümit ediyoruz.

img_9431.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113