• BIST 9530.47
  • Altın 2477.644
  • Dolar 32.4678
  • Euro 34.7142
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Bahçeli'den canlı yayında çok sert sözler 'Hepsi şerefsizdir'

Bahçeli'den canlı yayında çok sert sözler 'Hepsi şerefsizdir'
MHP lideri Devlet Bahçeli haftalık grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin gündeminde NATO'nun kararı ile birlikte YPG ve PKK vardı. Bahçeli terör örgütlerine saydırdı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu haftaki grup toplantısında NATO zirvesine ilişkin sert açıklamalarda bulundu. "Adeta ülkemize meydan okur gibi 65 yıllık ortalığı yok saymak küstahlıktır. NATO bu kadar ucuz mudur? Üye devlet olmamızın hiç mi saygınlığı yoktur."dedi.

Terör örgütlerine ilişkin de konuşan Bahçeli, "PKK'lı, YPG'li teröristler dağda bayırda kelebek peşinde koşan, çiçek böcek seven, piknik yapıp mangal ziyafeti düzenleyen cici çocuklar değil. Basbaya canidir, haindir. Tartışmasız şefersizdir" dedi.

Konuşmasını Beşiktaş'ın sözü ile tamamlayan Bahçeli, "Hiçbiriniz Şampiyon Beşiktaş'tan bahsetmeden konuşmama son vereceğimi düşünmemiştir. Taraflarlarımızın bir sözü ile noktalıyorum asıl olan hayattır hayatta Beşiktaştır" dedi.

İŞte Bahçeli'nin konuşmasından önemli satır başları;

RAMAZAN DİYET YAPMA AYI DEĞİLDİR


TARTIŞMASIZ ŞEREFSİZDİR

-PKK'lı, YPG'li teröristler dağda bayırda kelebek peşinde koşan, çiçek böcek seven, piknik yapıp mangal ziyafeti düzenleyen cici çocuklar değil. Basbaya canidir, haindir. Tartışmasız şefersizdir hepsi birden insanlığa kastetmiş düşmanlardır. Tartışmasız şerefsizdir hepsi birden insanlığa kastetmiştir. Bunun ötesi yoktur.
 

-Ramazan ayı aç ve susuz kalma diyet yapma ayı değildir. Ramazan biz olma, tövbe etme ayıdır. Ramazan Kuran ayı, bolluk, kardeşlik halkalarını geliştirme zamanının adıdır. Şuanda Orta Doğu'da ortak akıl yoktur. Akıl olmayıca irade olmayacaktır. Terör örgütleri komşu coğrafyalara demir atmıştır. Terör örgütleri hem küresel ligin efenlerinden aldıkları emir hem de kabaran öfke hali ile kan döken canavarlara dönmüşlerdir.

NATO VE ABD'YE SERT ELEŞTİRİLER

-Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı NATO zirvesinde acaba diye sorguladığımız kararlar alınmıştır. Bunlardan en önemlisi NATO'nun IŞİD'le mücadeleye katılacak olmasıdır.

-ABD'nin Rakka rakka operasyonunda PKK, PYD, YPG ile aynı cephede yer alması ciddi sonuçlara yol açacaktır. Şimdi de bu cepheye NATO girmiştir. Türkiye'nin karşı çıkışına rağmen. NATO'nun Rakka operasyonuna katılması PKK, PYD, YPG'ye eylemlerine göz yumması anlamına gelecektir. Adeta ülkemize meydan okur gibi 65 yıllık ortalığı yok saymak küstahlıktır. NATO bu kadar ucuz mudur? Üye devlet olmamızın hiç mi saygınlığı yoktur.

-Ne demek NATO ile PYD, YPG ve PKK'nın aynı çizgide olması. Bu derin kumpası nasıl okuyalım? NATO bugüne kadar herhangi yaramıza merhem olmuş değildir. Darbeler tarihi incelendiğinde çok sayıda itham NATO'yu kapsama almıştır. NATO PKK'nın değil Türkiye'nin ortak olduğu küresel bir teşkilattır. Terör örgütleri ile NATO'nun ne işi vardır. Bu ayıp değil midir? IŞİD terörist de PYD, PKK, YPG nedir?

BEŞİKTAŞ'A KUTLAMA

Hiçbiriniz Şampiyon Beşiktaş'tan bahsetmeden konuşmama son vereceğimi düşünmemiştir. Bir Beşiktaşlı olarak şampiyonluktan sevinç duydum. Karakartal Türk sporurun renkleri siyah beyaz yük akı iftihar edecek klüplerinden biridir. Taraflarlarımızın bir sözü ile noktalıyorum asıl olan hayattır hayatta Beşiktaştır.

İnternethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113