• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Anlamlı günde Mescid açılışı

Anlamlı günde Mescid açılışı
18 Aralık Dünya Arapça günü Pendik Esenler Kız Anadolu Lisesi çeşitli etkinliklerle kutlandı.
4-002.jpg
Arapça Sokağına dönüştürülen Arapça Yabancı Dil Ağırlıklı sınıfların bulunduğu katın ve İnsan Vakfı  tarafından “Mescidsiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında erkek öğrencilerin hizmetine sunulan 105 metrekarelik yeni Mescid açılışı Pendik Müftüsü Hüseyin BAŞ, Pendik İlçe Tarım Müdürü Mustafa GÖKDOĞAN, Pendik İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ertan SAYGIN, İnsan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sinan AKTAŞ, Hayırsever Serdar SENGİR, Gazeteci Cüneyt BİTİKCİOĞLU, Sabahattin Zaim İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fahri AKBAL, Ali Yakup Cenkçiler Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Suat Caner KAPLAN ve öğretmenlerin katılımlarıyla okunan Kur’an-ı Kerim ve dualarla gerçekleştirildi.
3-005.jpg
Arapça günü olması sebebiyle Okul-Aile Birliği öncülüğünde veliler tarafından Arap kültürünü yansıtan yemeklerinin ağırlıkta olduğu ikram misafirlere sunuldu. Daha sonra Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi’nde bulunan Konferans Salonuna geçilerek öğrenciler tarafından hazırlanan program icra edildi. Program, katılımcılar tarafından büyük alkış aldı ve program sonunda da okul müdürüz Muhammet Kerem ÖNCEL tarafından mescidin yapılmasında büyük emeği geçen Serdar SENGİR'e, müdür yardımcısı Turgut AKTAŞ tarafından da Türkiye Savate birincisi olan Şeyma Nur DENİZ’e plaket takdim edildi.
Okul Müdürü, böyle güzel bir programın yapılmasında, gök kubbede hoş bir seda bırakmak için üstün gayret sarf eden başta müdür yardımcısı Turgut AKTAŞ ve Arapça Koordinatörü Ali MERDİVEN olmak üzere emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere, çalışanlara, Okul-Aile Birliği, velile ve tüm misafirlere teşekkür etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113