• BIST 9139.12
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Ana Okullu olduklarına bakmayın; Proje yapmaya başladılar!

Ana Okullu olduklarına bakmayın; Proje yapmaya başladılar!
Bayramlar Anaokulu; Çocukların yalnızca akademik değil, sosyal açıdan da başarılı ve mutlu bireyler olması için sosyal sorumluluk projelerine önem veriyor.

YARIM ELMA, GÖNÜL ALMA!!!

 Proje sayesinde, önce kendinin sonra içinde yaşadığı topluma karşı farkındalığı yüksek, bilinçli olarak yetiştirilmesi hedeflenen çocukların“tasarruf etme, yardımlaşma ve paylaşma” özellikleriyle kitap sevgisi "kavramlarının çocuklara benimsetilmesini hedefleyen, eğlenceli bir proje başlatıldı. Uygulamalar sırasında minikler, planlı çalışmanın, çalışma basamaklarını doğru oluşturmanın önemini kavrıyor, aynı zamanda, gönüllü birliktelikten doğan gücün farkına varıyor. Bayramlar Ana Okulu yetkilileri, "Projenin 1. aşamasında, 1 aylık sürede, etkinliğimizde bize  Mor elma yayıncılık tarafından ''Kitap Kumbarası" hediye edilmişti. Kumbaralarımıza  evde yaptığımız birikimleri okulumuza kurulan kitap fuarında sevdiğimiz ve istediğimiz tüm kitapları kendi birikimimizle almanın sevincini yaşadık. Bu etkinliklerde çok eğlenceli zaman geçirerek, kitap sevgimizi pekiştirdik.Kitap kumbaram projemizi  gururla  tamamladık.

Projenin 2. aşamasında, arkadaşlarımızla sevdiğimiz oyuncakları paylaşmak istedik. Bu kampanyayla oyuncağın çocuk gelişimindeki önemine dikkat çekerken paylaşmanın çoğalmak, dayanışmanın büyümek olduğunu anlatmaya çalıştık.Sosyal sorumluluk projemizde; ailelerimizin çocuklarımızın desteği ile toplanan oyuncaklar, kitaplar   paketlendi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından" Toki  Esenkent Ortaokulu'na"  armağan  edildi. Onların sevincini ve heyecanını paylaştık. “Gönüllülükten duyarlılığa giden yolun kapısını açmak” olarak belirlediğimiz amaçla Önce Biriktirdik, Sonra Paylaştık..." ifadesinde bulundular.

genel-1461.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113