• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Allah eksikliğinizi göstermesin ama Allah sizlere bizi muhtaç etmesin

Allah eksikliğinizi göstermesin ama Allah sizlere bizi muhtaç etmesin
Her yıl 14 Mart tarihinde kutlanan Tıp Bayramı, bu yılda coşkuyla kutlandı. Tıp alanında tanıdıkları olan vatandaşlar ise Tıp Bayramı mesajları göndererek sevdiklerini mutlu etmeye çalıştı.

Pendik Devlet Hastanesi'nin geleneksel 14 Mart Tıp Bayramı programını bu yılda gerçekleştirdi. Kaynarca Semt Polikliniği teras katında düzenlenen programa, Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, İlçe Sağlık Müdürü Kamil Eyüpoğlu, Pendik Müftüsü Mehmet Yaman, ilçe emniyet müdürü Alpaslan Atasoy, Sağlık Sen 2 No’lu Şube Başkanı Cesur Öztürk, eski başhekim Ali Okur, doktorlar, hemşireler ve hastane çalışanları katıldı.

dsc_0001-002.jpg

Hastane Yöneticisi Salih Çalık, burada yaptığı konuşmada, tıp bayramının tarihçesini ve sağlıkta gelinen önemli aşamaları bir bir anlattı. Doktorların her şart ve ortamda fedakarca çalıştıklarını belirterek insan hayatının ve yaşam hakkının her şeyin üzerinde bir hak olduğunun bilincinde hizmet veren sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun dedi.

Başhekim Çalık, Pendik Devlet Hastanesi'nin fiziki mekan yetersizliğine rağmen İstanbul’da acilden hasta bakımında 19’uncu sırada bulunduklarını ve günde 4 bin poliklinik hizmeti verdiklerini, mevcut hastanenin yanında bulunan arsa tahsisinden sonra bu hizmetin ve kalitenin artarak devam edeceğini vurguladı.

Belediye başkanı Kenan Şahin, kendisinin de bir doktor olduğunu ve doktorların çalışma şartlarını en iyi bilen biri olarak tüm doktorlarımızın tıp bayramı kutlu olsun dedi. Şahin, Pendik’te her alanda belediye olarak önemli açılımlar yaptıklarını sağlık alanında yapılan dönüşümde iyi bir mesafe kat ettiklerini devlet hastanesinin vatandaşa verdiği sağlık hizmetinin daha iyi şartlara taşımak için çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek, kendi eşinin de bir doktor olduğunu ve doktorların çalışma şartlarını iyi bildiğini bu önemli mesleği icra eden tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı. Şimşek, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin, ancak Allah sizlere de bizleri muhtaç etmesin dedi.

Daha sonra hastaneden emekli olanlara plaketleri taktim edildi ve başarılı personele birer başarı belgesi verildi.

HABER: YAŞAR ŞİMŞEK.

dsc_0005-002.jpg

dsc_0046-001.jpg

dsc_0038-003.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113