• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Alemlere rahmet, Hazreti Muhammed (S.A.V.)

Alemlere rahmet, Hazreti Muhammed (S.A.V.)
"Mümin güvenen ve güvenilendir" temasıyla başlayan Kutlu Doğum Haftası'nda Pendik Müftülüğü tarafından bir dizi etkilik gerçekleştirildi.

Pendik İlçe Müftüsü Mehmet Yaman ve Pendik Merkez Çarşı Camii İmam Hatibi Fikret Cesur ile birlikte Pendik İlçe Kaymakamı Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret ederek Pendik İlçe Müftülüğünün Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenleyeceği Kutlu Doğum Haftası programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve daveti iletti.

Pendik Müftülüğü'nden Kutlu Doğum Konferansı

Pendik Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’ın yanı sıra Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Öznur Canayakın, Tuzla Müftüsü Aşır Durgun ve İlçe Müftüsü Mehmet Yaman katıldı. Konferans Pendik Aliya İzzetbegoviç Camii imam Hatibi İbrahim Deniz’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından Pendik İlçe Müftülüğü  İlahi Korosu tarafından nat ve kasideler söylendi. İlçe Müftüsü Mehmet Yaman, programın açılış konuşmasında katılımlarından dolayı İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’a teşekkür ettile. Protokol konuşmalarından sonra söz alan İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Kutlu Doğum Haftası’nın 2017 yılının temasının “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” olarak belirlendiğini kaydetti. İnsanın sahip olduğu ve dinin koruma altına aldığı değerler olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Yılmaz, bu değerlerin; can, mal, din, akıl ve neslin muhafazası olduğunu söyledi.

Program Pendik Kaymakamı Yılmaz Şimşek’in İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’a çiçek takdiminde bulunmasından sonra davetlilere gül dağıtımı ile sona erdi.

unnamed-018.jpg

g.jpg

unnamedhhrr.jpg

unnamednn.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113