• BIST 9524.59
  • Altın 2492.245
  • Dolar 32.5542
  • Euro 34.6939
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

AKOM'dan çok kritik uyarı!

AKOM'dan çok kritik uyarı!
Beklenen yağmur başladı, Türkiye batıdan giriş yapan yağışlı ve serin havanın etkisi altına girdi.

Hava sıcaklıkları aniden düştü, mevsim normallerinin altına inen hava sıcaklıkları İstanbul’da 6-9 derece arasında hissedilecek. İşte AKOM ve Meteoroloji’nin kuvvetli yağmur ve sel uyarısı yaptığı iller ve bölgelerimiz. İstanbul’un 5 günlük hava haritası…

20 kasım hava durumu raporu işte il il tahminler AKOM'dan uyarı

AKOM’un uyarısına göre; Aralıklı sağanak yağmur geçişlerinin gün boyu devam etmesi beklenirken, yağışların sabah saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli şekilde etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklıklarının bugünden itibaren etkili olması beklenen soğuk ve yağışlı sistem ile birlikte kademe kademe azalarak 6 ila 9 dereceler civarına gerileyeceği tahmin ediliyor.

YAĞMUR NE ZAMAN BİTECEK?
Meteoroloji’nin verilerine göre İstanbul’da yağmur yağışı çarşamba sabahından itibaren yurdu terk edecek, cuma gününe kadar yağmur ülkenin büyük bir kısmını terk etmiş olacak. Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Bayburt ve Gümüşhane çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

20 kasım hava durumu raporu işte il il tahminler AKOM'dan uyarı

Genellikle yağmur ve sağanak, Marmara’nın güneydoğusu, İç Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Göller yöresi ve Doğu Anadolu’da yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların; Antalya’nın doğu ilçelerinde çok kuvvetli (51-75 kg/m2), Marmara, Kıyı Eğe, Batı Karadeniz’in batısı, Antalya, Adana, Hatay, Osmaniye, Mersin, Konya, Karaman, Kırşehir, Kırıkkale, Çorum, Hakkari ve Bitlis’te kuvvetli olması bekleniyor.

İnternethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113