• BIST 9548.09
  • Altın 2500.291
  • Dolar 32.4986
  • Euro 34.5676
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C

Akaryakıtçılara 15 Temmuz teşekkürü

Akaryakıtçılara 15 Temmuz teşekkürü
Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, kanlı darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi akaryakıt satışına aksatmadan devam eden ilçedeki akaryakıt istasyonlarına “Milli iradeye sahip çıkılmasında verdikleri destek için” teşekkür etti.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN AKARYAKIT BAYİLERİNE 15 TEMMUZ TEŞEKKÜRÜ

                                          

 

Darbe kalkışmasının yaşandığı gece yurt genelinde bazı akaryakıt istasyonlarının satışı keserek  tüketicileri mağdur ettiği  yönündeki şikayetler üzerine  Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü  de ilçe genelinde inceleme gerçekleştirdi.  Pendik’te faaliyet gösteren 39  akaryakıt  istasyonuna tek tek giden ekipler, 15-16 Temmuz satış verilerini bir gün öncesiyle karşılaştırarak saat ve gün bazında kontrol etti. Ayrıca rakamlar Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) kayıtlarıyla da teyit edildi. Yapılan araştırma sonucunda Pendik’teki akaryakıt bayilerinin satışlarında  herhangi bir sorun yaşanmadığı  belirlendi.  

Pendik’te akaryakıt satışını  darbe kalkışması gecesinde  aksatmadan  devam ettiren işletme sahiplerine takdir ve teşekkürlerini sunan   Belediye Başkanı  Dr. Kenan Şahin, yaptığı açıklamada şu  ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik, devletimizin bekasını tehdit eden kalkışma hareketi ve sonrasında yaşananlar ile ilgili 6502 sayılı Tüketici Korunması Hakkında Kanun gereği ülke çapında yapılan araştırmalar kapsamında, işletmenizin satıştan kaçınmayarak tüketiciyi mağdur etmediği tespit edilmiştir.

Cumhuriyete, demokrasiye, özgürlüğe, milli iradeye ve vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılmış olan bu girişime karşı göstermiş olduğunuz örnek tutum ve davranışınızdan dolayı milletimiz adına teşekkür eder, milletimizin ve devletimizin bir daha böylesi acılar yaşamaması dileğiyle, milli iradeye sahip çıkılmasında vermiş olduğunuz değerli destekleriniz için, şahsınıza takdir ve tebriklerimi iletirken, çalışmalarınızda üstün başarılar diler, en içten saygı ve sevgilerimi sunarım.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113