• BIST 9548.09
  • Altın 2498.711
  • Dolar 32.4979
  • Euro 34.5753
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C

AK Parti'yi bekleyen büyük tehlike!

AK Parti'yi bekleyen büyük tehlike!
Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Kemal Öztürk sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Ahmet Davutoğlu'nun ihraç kararı için AK Parti'ye önemli uyarılarda bulundu.

Uzun zamandır yeni parti kuracağı konuşulan ve yaptığı son terör açıklamasıyla eleştirilerin hedefi haline gelen Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ak Partili 3 isim için alınan ihraç kararı gündemin ilk sırasına oturdu.

Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu, MYK toplantısında alınan kararı ''Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başcı’nın tedbirli olarak Partiden Kesin İhraç istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevkine oy birliğiyle karar verilmiştir’’açıklamasıyla duyurdu. 

Davutoğlu kararı gündeme damga vurdu

Davutoğlu’nun istifa edeceği konuşuluyordu ancak bu seçenek pek kimsenin aklına gelmemişti. Karar gündeme resmen damga vurdu. Pek çok yazar konuyu köşesine taşırken Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında bu kararın Erdoğan’ın yeni partilere ‘erken doğum yaptırma’ hamlesi olduğunu yazdı.

Bu karar sancılı ve hırpalayıcı bir dönemin başlangıcı olacak

Sosyal medyada da durum farklı değil. Twitter’da konuyla ilgili onlarca twit atıldı. Bu twitlerin en dikkat çekeni ise Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Kemal Öztürk’ten geldi. Öztürk, bu kararın Ak Parti için sancılı ve hırpalayıcı bir dönemin başlangıcı olacağı uyarısında bulunarak ''AK Parti’yi seven varsa, kavgayı değil, barışmayı teşvik etsin'' dedi ve şu Twiti paylaştı:

Eski Başbakan @ ahmetdavutoğlu ve arkadaşlarının ihraç istemi, @akparti için sancılı ve hırpalayıcı bir dönemin başlangıcıdır.
Bundan sonra aile içi bir kavganın dışa taşması gibi, rahatsız edici şeyler duyacağız.
AK Parti’yi seven varsa, kavgayı değil, barışmayı teşvik etsin.

Kaynak:internethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113