• BIST 8988.07
  • Altın 2279.121
  • Dolar 32.3276
  • Euro 35.0194
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

AK Parti'de 21 Mayıs'tan sonra operasyon başlıyor!

AK Parti'de 21 Mayıs'tan sonra operasyon başlıyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Beştepe'de gençlerle bir araya geldi. Erdoğan konuşmasında 21 Mayıs'tan sonra AK Parti'de gençleşme operasyonunun başlayacağını ima etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de gençlere yaptığı konuşmada "Bu pazar günü yapacağımız partimizin büyük kongresinden itibaren kendi inisiyatif alanımızda gençlere hak ettikleri yerleri vermeye kararlıyız. Bu düzenlemeleri gençlerimize ihsan değil haklarının gecikmiş teslimi olarak görüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Beştepe’de gençleri kabul etti.

İşte Erdoğan’ın burada yaptığı konuşmadan satır başları:

"Sizlere baktığımda özellikle kendi gençliğimiz aklıma geliyor. Bu yaşlardayken tüm benliğimiz kaplayan heyecanla hayata nasıl baktığımızı dünyayı nasıl avucumuzun içinde hissettiğimizi hatırlıyorum. Gençlik döneminde yapılan hiçbir şey boşa gitmez. Olumlu ya da olumsuz meyvelerini toplarsınız. Şöyle çevreme bakıyorum. Bazılarının yeni nesil için karamsar fikirler taşıdıklarını görüyorum. Ben is tam tersine yeni nesilden ümitliyim. Bir sonraki kızıl elmamız olan 2023 her şeyiyle sizlere emanettir.

“DEVRİMLERİ SİZ YAPACAKSINIZ”

Biz siyasetçilere düşen gençliğe ufuk vermektir. Şimdi bundan sonrası size ait. Ona göre. Artık reformları siz yapacaksınız. Devrimleri siz yapacaksınız. Ve bu devrimleri yapmak suretiyle Türk milletinin ne kadar güçlü olduğunu dünyaya siz göstereceksiniz. Bakın darbe demiyorum. Devrim diyorum, reform diyorum. Biz reformlarla, devrimlerle uğraşacağız. Bizim yaptığımız batının dediği gibi sessiz devrimdir.

“ANLI ŞANLI TARİHİMİZİ BİZE OKUTMADILAR”

Bize öyle bir tarih okuttular ki ve bizim okuduğumuz tarih kitaplarında hep mağlubiyetlerle ilkelliklerle garip garip şeylerle geçmişi olan bir tarih okuduk. Bizim tarihimiz böyle değil. Anlı şanlı tarihimizi bize okutmadılar. Özellikle şimdi bunun üzerinde duruyoruz. Müfredatımız üzerinden özellikle duruyoruz ve anlı şanlı tarihimizi kitaplarımıza geçireceğiz. Aşağılık kompleksi içinde yetiştirilen bir nesil olursak o zaman tamamen bezgin bedbin bir nesil olacağız. İşte onu şimdi yıkıyoruz.

'BU PAZAR GÜNÜ YAPACAĞIMIZ KONGREDE...'

Bugün milli bayramımız olarak kutladığımız istiklal harbimizi yürütmek üzere samsuna çıkan Gazi Mustafa Kemal de, 38 yaşında, genç diyebileceğimizi bir yaştaydı. Bu pazar günü yapacağımız partimizi büyük kongresinden itibaren kendi inisiyatif alanımızda gençlere hak ettikleri yerleri vermeye kararlıyız. Bu düzenlemeleri gençlerimize ihsan değil haklarının gecikmiş teslimi olarak görüyoruz. Ben karşımda hep Anadolu kıtası büyüklüğündeki dava taşını gediğine koyacak bir gençlik gördüm gençlik görüyorum. 19 Mayıs Türk tarihindeki sayısız yeniden başlangıçlardan biridir. Özgürlük mücadelemiz değişik görünümler altında da devam etmiştir.

FETÖ VE TERÖRLE MÜCADELE

Şu anda terör örgütlerine karşı muhteşem güçlü kahramanca bir mücadele devam ediyor. Şu ana kadar 60’a yakın mağarayı evelallah bütün uçaklarımız helikopterlerimiz vurdular. Bütün o vurulan yerler de komandolarımız tarafından temizleniyor. Buralardan bine yakın ciddi ağır silahlar çıkıyor. mühimmatın zaten haddi hesabı yok. Lojistik destek acayip. Orada kar kış demeden bu mücadeleyi sürdüren Mehmetçiğimiz, polisimiz, korucularımız bunlar alnı öpülesi vatan evlatlarımızdır. Bunlarla biz geleceğe yürüyorum. Bu terör mücadelesin onlarla beraber er ya da geç sona erdireceğiz. İşte 15 Temmuz darbe girişiminde gençlerimize bir kez daha gururu duyduk. O gençlerimiz olmasa o şımarık FETÖ kahpeleri bugün farklı şeyler estirecekti. Şimdi ne oldu? Kimi yunana sığınıyor kimi başka yere sığınıyor. Ama onları yine kovalayacağız. Buradakileri inlerine kadar nasıl kovalıyorsak onları da uluslararası hukuk neyi gerektiriyorsa arayacağız, kovalayacağız, bulacağız."

internethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113