• BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

AK Parti kongreye mi gidiyor Yıldırım'dan kabine değişikliği sinyali!

AK Parti kongreye mi gidiyor Yıldırım'dan kabine değişikliği sinyali!
Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti'nin olağanüstü kongreye gideceği yönündeki iddiaları yalanladı. Ancak Yıldırım, Bakanlar Kurulu'nda değişiklik olabileceği sinyalini verdi.

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım'a sorulan sorular arasında AK Parti'nin olağanüstü kongreye gideceği yönündeki iddilardı. 

Yıldırım, "Olağanüstü kongre sözkonusu değil" dedi. Yıldırım AK Parti'nin kongesinin olağan tarihinin 2018 olduğunu hatırlattı.

'Kabine değişikliği olacak mı?' sorusuna da yanıt veren Yıldırım, değişiklik sinyali verdi. Yıldırım, "Gerek yerel gerek teşkilat gerek hükümet faaliyetlerinde daha vatandaş memnuniyetlerini artıracak ne gerektiriyorsa o hususlarda adımları atacağız" dedi. 

Yıldırım'ın açıklamalarının detayları şöyle:

ERDOĞAN'A PARTİ ÜYELİĞİ DAVETİ

Seçimlerin resmen YSK tarafından ilan edilmesiyle birlikte Cumhurbaşkanımızın partisi ile ilişiği tekrar yasal olarak kurulabilecek AK Parti'ye girebilecek. Biz de kurucusu olduğu partiye katılması için gerekeni yapcağız. AK Parti zaten bir kongre sürecine girmiş durumunda. İlçelerimizden, illerden başlayarak bu yıl içerisinde, bu yıl sonuna kadar bütün kongrelerimizi yenileyeceğiz. Bir kan tazelemesi, heyecan tazelemesi yapacağız. 2018'de de inşallah olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Ondan sonra da 2019 Mart yerel seçimleri, 3 Kasım 2019 birleştirilmiş Meclis ve cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Olağanüstü kongre söz konusu değil. Cumhurbaşkanımızn partimize katılması işi hemen olacak.

KABİNE DEĞİŞİKLİK OLACAK MI?

Bu seçim aynı zamanda bütün partilerin alması gereken mesajlar da vardır. AK Parti olarak kendi payımıza düşen mesajı aldık. Tamam AK Parti'ye olan güven devam ediyor ancak şu şu hususlarda daha dikkatli olmanız gerekiyor diye bize bir de not düşüyor vatandaş gerek yerel gerek teşkilat gerek hükümet faaliyetlerinde daha vatandaş memnuniyetlerini artıracak ne gerektiriyorsa o hususlarda adımları atacağız.''

KAYNAK İNTERNETHABER

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113