• BIST 9667.23
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

Ahmet Davutoğlu parti kuracak

Ahmet Davutoğlu parti kuracak
Ahmet Davutoğlu’nun Gül ve Babacan’la birlikte parti kuracağı iddiaları gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Partinin kurulup kurulmayacağı merak edilirken gazeteci Sedat Bozkurt çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlere az bir süre kala Abdullah Gül’ün Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’la birlikte yeni bir parti kuracağı iddiaları dolaşmaya devam ediyor.  Abdullah Gül’ün parti kuracağını Abdurrahman Dilipak gündeme getirmiş Gül’ün kankası gazeteci Fehmi Koru da iddiayı doğrulayacak açıklamalarda bulunmuştu.

Türkiye gazetesi yazarı Batuhan Yaşar da geçen günlerde Gaziosmanpaşa ve Çukurambar’daki büroların son günlerde çok hareketli olduğunu ve 100’ün üzerinde kişiye teklif götürüldüğünü açıklamış ve Kılıçdaroğlu’nun Gül'e parti kurması için 20 milletvekili vadettiğini de iddia etmişti.

Bugün ise Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu bir konferansa katılan Ahmet Davutoğlu’na "Yeni parti kuracak mısınız? AK Parti'de lider değişimi gerekli mi?" sorularını yöneltiğini ve Davutoğlu’ndan "Bir gün basın toplantısı yapacak olursam istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Burası konferans olduğu için bu soru muhtevayla ilgili olmadığı için, isterseniz bu soruyu yok addedelim” cevabını aldığını yazdı.

DAVUTOĞLU'NUN YAKIN ÇEVRESİYLE GÖRÜŞTÜM YENİ PARTİ KURULACAK: Gazeteci Sedat Bozkurt ise TV5'te katıldığı bir programda iddiayı bir adım öteye götürdü ve Davutoğlu'na yakın isimlerle konuştuğunu yeni partinin kurulacağını söyledi. Bozkurt, kurulacak yeni partide Selçuk Özdağ'ın da bulunduğunu belirtti.

İL ÖRGÜTLERİNDE GÖREVLENDİRİLECEK İSİMLERE TEKLİF GÖTÜRÜLDÜ: Bozkurt yeni parti için il örgütlerinde kullacakları, örgütlenme kabiliyeti yüksek kendilerine yakın isimlerle temasa geçtiklerini ve onlara da yeni parti kuracağız diye açıklama yapıldığını söyledi.

Kaynak:İnternethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113