• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Ahmet Cin en büyük projesini açıkladı!

Ahmet Cin en büyük projesini açıkladı!
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, 23 haziran seçimlerinden sonra gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği belediye çalışmalarını medya mensuplarıyla paylaştı.

Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen basın toplantısına Ahmet Cin belediye başkan yardımcılarıyla birlikte katıldı.

İlçede halen 160 milyon liralık yatırımın devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Cin, " Pendik Belediyesinin özkaynaklarıyla yaklaşık 160 milyon lira tutarındaki yatırımımız devam ediyor. Yeni yol açma, yol genişletme, parklar, yeşil alanlar, kültür merkezleri ve spor kompleksi projelerimiz hızla devam ediyor. En doğru hizmeti yapmanın gayreti içerisindeyiz. Halkımıza çok önemli proje vaadleri verdik. Binali Bey seçilseydi birlikte yapacağımız projeler vardı. Ancak bu projelerden vazgeçmiş değiliz."dedi.

Pendik'e 23 bin metre kare yeşil alan kazandırdıklarını kaydeden Ahmet Cin, Millet Bahçesi'nin de yıl sonuna kadar hizmete gireceğini söyledi.

Pendik Devlet Hastanesiyle ilgili proje de yürüttüklerini kaydeden Ahmet Cin, Devlet Hastanesinin Pendik Veteriner Araştırma Enstitüsü'nün arka tarafındaki alana inşa edileceğini, bu konuda sağlık bakanlığıla görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi. Cin, Pendik'e son derece modern ve nitelikli bir devlet hastanesi kazandırmak istediklerini söyledi.

Pendik'te 2-3 yıla kadar gece kondu sorununun tamamıyla çözüleceğinin altını çizen Cin, "İlçede 2 binin biraz üzerinde gece kondu kaldı. 1179 gecekondu tahsisi daha yaptığımızda gece kondu sorununu tamamıyla çözmüş olacağız."dedi.

Seçim öncesinde Binali Yıldırım'ın kazanması durumunda büyükşehir belediyesi ile birlikte yapacakları projeleri de açıkladıklarını ancak Binali Yıldırım'ın kazanamadığının altını çizen Belediye Başkanı Ahmet Cin, " Binali Yıldırım'la birlikte seçim öncesinde projeler hazırlamıştık. Uluslararası Fuar alanı, Kongre Merkezi, Kaynarca E-5 karayolu'nun yer altına alınması ve daha bir çok proje. Ancak seçimi kaybettik diye bunlardan vazgeçmiş değiliz. Bu projeleri şimdiki Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sunum yaptık. Birlikte yapmayı teklif ettik. Eğer yapmayacaksanız sözkonusu projelerle ilgili yetki devri yapın biz yapalım dedik. Kendilerinden cevap bekliyoruz. Yetki devri yapılırsa biz ilgili bakanlıklarla birlikte bu projeleri Pendik'e kazandıracağız. Söz verdiğimiz projelerden vazgeçmiş değiliz, bunları Pendik'e kazandırmak için sonuna kadar işin takipçisi olacağız"diye konuştu.

Kültürel, sosyal ve sanatsal alanda da önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Ahmet Cin, yerel sanatçılara her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Ahmet Cin, bütün bu projelerin yanı sıra en önemli projesinin insanların gönlüne girmek olduğunu söyledi.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113