• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Ahmet Cin Ankara'ya çağrıldı!

Ahmet Cin Ankara'ya çağrıldı!
AK Parti, İstanbul il başkanı Selim Temurci'nin yerine düşündüğü adayı belirlemek için sona yaklaştı. İl başkanlığı için Ahmet Cin ve Bayram Şenocak Ankara'ya çağrıldı Kaynak: AK Parti İstanbul İl Başkan adayı belli oldu mu?

AK Parti, İstanbul’un ilçe kongrelerine başlamadan önce, yeni il başkanı adayı belli oluyor İstanbul İl Başkanlığı’na gelecek ismi belirlemek için Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  iki ismi Ahmet Cin ve Bayram Şenocak'ı Ankara'ya çağırdığı belirtiliyor.Bölge Gündem Haberin edindiği bilgile göre bu iki ismi Erdoğan'ın Ankara'ya çağırdığı iki isimlede ayrı ayrı görüştüğü, kararını henüz açıklamadığı kısa zamanda da kararını açıklayacağı  belirtiliyor.İstanbul il başkanlığı için Ankara'ya çağrılan İki adayın parti geçmişinin çok parlak olduğu teşkilatlar tarafından belirtilerek, Ahmet Cin'in İstanbul il Başkan yardımcısı ve son üç seçimin istanbul il seçim koordinasyon(SKM) başkanı olarak seçimleri başarıyla yönetmişti.

Bayram Şenocak ise partinin iki yıl başarıyla Avcılar ilçe Başkanlığını yapmış  2014 yerel seçimlerimde partinin en genç Belediye Başkan adayı olarak Avcılar ilçe Belediye Başkanlığına aday gösterilmişti.AK Parti İstanbul il başkanlığının belirlenmesi ardından şubat'ta başlaması planlanan ilçe kongrelerine yeni il başkanıyla gidileceği belirtiliyor . AK Parti İstanbul İl Kongresi’nin Nisan sonu ya da Mayıs başında da yapılması bekleniyor.

AHMET CİN KİMDİR ?

Sakarya’da doğmuştur. İlkokulu Sakarya’da, ortaöğrenimini İstanbul Pendik’te tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitiren Ahmet Cin, askerlik hizmetini Amasya’da yapmıştır.Pendik’te mühendislik plastikleri imalat ve ihracatı yapan şirketi ile sanayi sektöründe hizmet vermekte olan Cin, aynı zamanda Mali Müşavir’dir. Siyasete, Refah Partisi Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak başlamış, Fazilet Partisi Pendik İlçe Başkan Yardımcılığı yapmıştır.1999 yerel seçimlerinde Fazilet Partisi’nden Pendik Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Cin, bu dönemde, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

AK PARTİ İstanbul 1. Bölge Teşkilatından sorumlu İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptıktan sonra, Halkla İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine atanan Cin, halen bu görevini sürdürmektedir.Pendikspor Kulübü Başkanlığı yapmış, Pendik’teki işadamları ve sanayicilerin bünyesinde yer aldığı 2005 yılında kurulan Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (PESİAD) kurucu başkanlığını ve halen yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. 35 yılı aşkın süredir Pendik’te ikamet eden Cin, evli olup, 3 kız çocuğu babasıdır.

BAYRAM ŞENOCAK KİMDİR?

1978 yılında Trabzon'da doğan Bayram ŞENOCAK, aynı yerde başladığı ilkokul eğitimine İstanbul'da devam ederek orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Çalışma hayatına başladığı 1996 yılından 2010 yılına kadar bir çok şirkette üst düzey yönetici olarak hizmetlerde bulundu. 2010 yılından bu yana da çalışma hayatında edindiği tecrübeleri yönetim kurulu üyesi olduğu kendi şirketlerinde devam ettirmektedir. Ülkemizin güzide işadamı kuruluşlarından biri olan MÜSİAD'ın çeşitli birimlerinde çalışmalarda bulunan ve bir çok organizasyonun düzenleyicileri arasında yer alan ŞENOCAK, halen MÜSİAD üyesi işadamları arasında olup sektörel projelerden yurtdışı fuar organizasyonlarına, katıldığı eğitimlerden yurtiçi ve yurtdışı gezilerine kadar geniş bir birikim ve tecrübeye sahiptir. Genç yaşlardan itibaren aktif siyasetin içinde bulunan Bayram ŞENOCAK, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın bir çok biriminde görev yaptı. Gençlik Kolları'ndan başladığı siyasete, İl Yerel Yönetimler Komisyon Üyesi, İl Yedek Yönetim Kurulu Üyesi, 2010-2012 yılları arasında İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Avcılar'dan sorumlu İl Koordinatörü olarak devam etti. 2012-2014 yılları arasında da ilçe başkanlığı görevinde bulundu. Görevi devraldığı 2012 yılından bu yana 33.000 olan üye sayısını ilçe teşkilatıyla birlikte çeşitli çalışmalar yaparak 65.000'e çıkardı. Bu süreç içerisinde Avcılar teşkilatı olarak bir çok kez İstanbul ve Türkiye birinciliği elde edildi.Orta derecede İngilizce bilen ŞENOCAK, yüzme ve futbol sporlarının yanı sıra DAN diplomasıyla karate hocalığı yapabilecek yetkinliktedir. Bayram ŞENOCAK, genç yaşlarda edindiği birikim ve tecrübeyi şimdi de Avcılar halkıyla paylaşmak istemektedir. Avcılar ilçesinde ikamet eden Bayram ŞENOCAK, evli ve 2 çocuk babasıdır.  Kaynak: Bölge Gündem

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113