• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Ahmet Çakar'dan olay derby yorumu; 5-0, 6-0 biter!

Ahmet Çakar'dan olay derby yorumu; 5-0, 6-0 biter!
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini, spor yazarları değerlendirdi. İşte uzmanların Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi görüşleri...

AHMET ÇAKAR

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde üç tip skor görüyorum: 3-0, 4-0, 5-0. Hatta 6-0 da olabilir."

AHMET ÇAKAR

"Derbiyi düşününce Burak Yılmaz'ı göklerde görüyorum. Bu maç, Burak Yılmaz'ın maçı olacak. En az 1 golü var." "Her ülkede bir tane önemli derbi vardır. Bu iki numaralı derbi. Hadi derbicik lafına uyuz oluyorsunuz." "İçinde Galatasaray olmayan hiçbir şey Türkiye'de gerçek derbi değildir"
İLKER YAĞCIOĞLU

"Bu maçların favorisi olmaz. Fenerbahçe her ne kadar tarihinin en kötü sezonunu yaşasa da bu tip büyük maçları genelde iyi oynuyor."
İLKER YAĞCIOĞLU

"Beşiktaş'ta Ljajic'in olmaması büyük dezavantaj. Fenerbahçe, Zenit maçındaki oyununu oynarsa puan ya da puanlar alabilir. Ama Konya maçında gibi oynarsa kaybeder."
RIDVAN DİLMEN

"Derbide skor 2-0 olursa Fenerbahçe, Bursaspor ile yer değiştirecek. Golün psikolojik olarak etkileyeceği yegane maçlardan biri. Fenerbahçe minumum 2-3 farklı oyuncuyla oynayacaktır derbide."
RIDVAN DİLMEN

"Hasan Ali, Zenit maçında oyundan çıkmıştı. Aman Beşiktaş maçı var diye. İnşallah Bülent Yıldırım da güzel maç yönetir. VAR'daki arkadaşların da konsantrasyonu yüksek olur."
SİNAN VARDAR

"Beşiktaş son yıllarda Fenerbahçe karşısında hep favori olarak sahaya çıktı. Ancak bazı maçlarda yaşanan gerginlikler siyah beyazlı takımı zor durumda bıraktı, rakibin ekmeğine yağ sürdü."
SİNAN VARDAR

"Beşiktaş'ın öncelikle gerginlikten uzak durması gerek. Teknik direktör Güneş de futbolcularına 90 dakika boyunca sakin kalması telkinlerde bulunuyor."
SİNAN VARDAR

Dev maçta Beşiktaş'ın en büyük kozu muhteşem taraftarı olacak. Beşiktaş 40 bini aşkın taraftarıyla büyük baskı uygulayacak. Kilit isimler kim olacak diye sorarsanız; ilk aklıma gelen futbolcular Quaresma ve Burak...
SİNAN VARDAR

"Şenol Güneş, son haftalarda Q7'yi yedek bekletirken belli ki Portekizli futbolcuyu derbiye sakladı. Haftalardır ilk 11'de forma bulamayan, Ljajic ve Kagawa'nın gölgesinde kalan Quaresma için Fenerbahçe maçını kazandırmak bulunmaz bir fırsat."
GÜRKAN KUBİLAY

"Duran topların sonucu belirleyeceği bir derbi olacak. Beşiktaş ilk golü atarsa Fenerbahçe'nin çöken moralinin üzerine bir oyun planı kuracak."
GÜRKAN KUBİLAY

"Tolgay Arslan ile orta sahada pas bağlantı planı kuran teknik patron Ersun Yanal'ın en büyük sıkıntısı Tolgay'ın üzerine oynayacak olan Beşiktaş seyircisi olacak."
GÜRKAN KUBİLAY

"Dorukhan ve Jailson sürpriz gol silahları gibi gözükecek. İlk yarı ve maç sonunun beraberliğe yakın olduğu, iki takımın da gol atma olasılığının ylüksek olduğu bir maç olarak görüyorum."
OKTAY DERELİOĞLU

"Beşiktaş ile Fenerbahçe son yıllardaki en ilginç maçlarından birine çıkacak. Beşiktaş'ın şampiyonluk Fenerbahçe'nin de düşmeme savaşı vermesi bu derbiyi farklı bir hale getirdi."
OKTAY DERELİOĞLU

"Beşiktaş maçın tartışmasız favorisidir. Son haftalardaki oyun anlayışı ve form grafiğiyle Kartal rakibine karşı kağıt üstünde çok ağır basıyor."

Kaynak:Sabah

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113