• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

AHİSİAD'tan iş dünyasına büyük eser!

AHİSİAD'tan iş dünyasına büyük eser!
Ahi Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Merkezinde “Yeni Dünya Yeni İktisat Yeni Türkiye” adlı kitabın protokolü imzalandı.

AHİSİAD “Yeni Dünya Yeni İktisat Yeni Türkiye” Kitabı Çıkarıyor

İmza törenine İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi İktisat Tarihi Anabilimdalı Başkanı Prof.Dr. Ahmet KALA, Ahisiad Genel Başkanı İbrahim ÇAM ile üyeler katıldı.

Bu Kitap Her İş İnsanımızın başucu El Kitabı olacaktır

Konuyla alakalı Ahisiad Genel Başkanı İbrahim ÇAM şunları söyledi ;”Türk Milletinin Demir'i işlediği tarihten islamla müşerref olana kadar esnaflıktaki edebi, islamla müşerref olduktan sonraki ticarete olan Kur'an'i bakışın adı olan Ahiliğin, milletler mücadelesinde ekonomik özgürlüğümüzün gerçekleşmesi; lider ülke Türkiye vizyonunun mesneti olarak gördüğümüz Türk Milletine geçmişinden miras ahilik sisteminin anlaşılmasını sağlamayı kendimize ilke edinmiş durumdayız. Bu vesileyle yaptığımız birçok faaliyete ilave olarak; her iş insanının, iş insanı olmaya aday nesillerimizin, geçmiş ve gelecek iş dünyamız ile tasavvurları için başucu, el kitabı olacak bu çalışmayı ortaya koymuş durumdayız. Ahiliğin Dede Korkut'u olan Ahmet KALA hocamıza derneğimize duyduğu güven ve neticesi 35 yılı aşkın birikimlerinin ışığı olan bu kitap için şükranlarımızı sunuyorum. Kitabımız yaklaşık 3-4 ay içinde Ahisiad yayınlarından çıkacak ve iki ayrı yerde tanıtım programı yapılarak, milletimizle, iş insanlarımızla buluşacaktır." diye konuştu.

Ahi Evran’ın Başlattığı Anadolu Sanayi Devrimi’nden Bugüne  Kümelenmiş  Sanayileşme Modelinin Anlatıldığı Bir Eserdir

“Yeni Dünya Yeni İktisat Yeni Türkiye” kitabının yazarı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi İktisat Tarihi Anabilimdalı Başkanı Prof.Dr. Ahmet KALA, kitabın içeriği ile alakalı kitabın içerisinde yer alacak konuların bazılarını şöyle ifade etti “ Ahi Evran’ın başlattığı Anadolu Sanayi Devrimi’nden bugüne kümelenmiş üretime dayalı sanayileşme modelinin anlatıldığı Yeni Dünya Yeni İktisat Yeni Türkiye başlıklı eserim öncelikle hayırlı olsun.  Çalışmada gerekli ek hizmetler için kurduğum ekibimi bugünden itibaren başlatıyorum. Türk ve İslam dünyasında dünyada önemli yankıları olacağına inandığım bu ve benzeri çalışmalarla yeni bir çığırı birlikte açmış olacağız inşallah. Hayırlı olsun” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113