• BIST 9050.24
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Ağrılılar'dan Şadi Yazıcı'ya tam destek

Ağrılılar'dan Şadi Yazıcı'ya tam destek
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’dan Anadolu’ya Ağrılılar Gecesi’nde yaptığı konuşmada “Tuzla’da ortaya çıkan tüm güzelliklerde birlik ve beraberliğimizin gücü bulunuyor. Tuzla, birlik ve beraberliğiyle gelişiyor” dedi.

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda Ağrılılar Gecesi, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı Kültürevi’nde düzenlendi. Ağrılılar Gecesi’ne Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Recep Demir, Tuzla Ağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Uşen, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerinin yöneticileri, Tuzla ve çevresinde yaşayan Ağrılılar katıldı.
Ağrılılar, yöresel sanatçıların söylediği yöresel türkü ve ağıtları hep bir ağızdan seslendirerek memleket özlemini dindiren bir gece yaşadı.

sadidi-ecesi1.jpg

Tuzla Halkı İle Birlikte Paylaşarak Sevinçlerimizi Arttırıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, insanların en hayırlısı insanlığa hizmet edendir düsturuyla çalıştıklarını belirtti. Başkan Yazıcı konuşmasında şunları iletti:
Bize böylesi bir hizmeti bahşeden, böylesine aziz bir millete hizmet etme fırsatını veren Rabbim’e hamd ediyorum. Bu hizmetleri yaparken ortak akıl, ortak yürek, ortak inanç ve inanlar kardeştir düsturuyla hareket ettik ve bu şekilde hareket etmeye devam ediyoruz. Tuzla’da ortaya çıkan tüm güzelliklerde birlik ve beraberliğimizin gücü bulunuyor. Tuzla, birlik ve beraberliğiyle gelişiyor. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi arttırsın, daim etsin. Özellikle de gençlerimize yönelik hizmetlere de ayrıca önem verdiğimizi de vurgulamak istiyorum. Tuzla’da hep birlikte ortak akılla hareket ettik. Tuzla’da ne ortaya çıkmışsa birlikte başardık” dedi.
Tuzla Ağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Uşen ve Ağrılılar, geceye ev sahipliği yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113