• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

ADAY ADAYLARINDAN AHMET CİN’E TAM DESTEK!

ADAY ADAYLARINDAN AHMET CİN’E TAM DESTEK!
Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarıyla bir araya geldi. Başkan Adayı Cin: “Bir olacağız, İri olacağız, Diri olacağız. Hep Birlikte Pendik olacağız.” dedi.

Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarıyla Güzelyalı Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır ve aday adayları katıldı.

Başkan Kabil’den aday adaylarına teşekkür

Toplantıda ilk olarak söz alan AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil, tüm aday adaylarına AK Partili olmaya yakışır bir biçimde sürdürdükleri çalışmaları için teşekkür etti. 31 Mart Seçimlerinde hep birlikte büyük bir zafer için çalışacaklarını ve tüm aday adaylarının seçim çalışmalarında aktif bir şekilde görev alacağını ifade etti. 

“AK Parti’de Veda yoktur, Vefa vardır”

Yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakıyla güçlü bir enerji yakalandığını belirten İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, aday tanıtım toplantısında MHP.li adayların da tanıtımda yer almasının kamuoyuna önemli bir mesaj olduğunu söyledi. Hedef ve niyet birlikteliğiyle 31 Mart seçimlerinde çok güçlü bir zaferle çıkacaklarına inandığını ifade eden Satır: “AK Parti’de Veda yoktur, Vefa vardır! Güzel ilçemiz Pendik’te Erol Kaya’yla başlayan ve Kenan Şahin’le devam eden hizmet maratonunda bugün Ahmet Cin,  bayrağı devralacak ve hizmetler inşallah artarak devam edecek.” dedi.

“Bu şehre 10 yıl hizmet etme şerefine nail olduk”

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Rabbim lütfetti. Bu şehre 10 yıl hizmet etme şerefine nail olduk. Bunu bize lütfeden Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Hayatta hepimizin birçok rolleri var. Biz de verilen belediye başkanlığı rolünün hakkını vermeye gayret ettik. Çok iş yaptık ve şaibeye karışmadık. Yaklaşan seçimlerin yalnızca yerel seçim olmadığını, bu seçimlerin genel sonuçları olacak. Cenab-ı Hakk’ın takdiriyle Ahmet Cin, kardeşimiz aday oldu. Geçmişte siyasette birlikte çok çalıştık, kendisini iyi tanırım. Bu görevi yapacağına yürekten inanıyorum, Allah muvaffak eylesin.” dedi. 

“Konuşmaktan ziyade dinleyeceğiz”

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin: “Bizim davamızda ve siyaset anlayışımızda asla makamlara talip olunmaz, mesuliyete talip olunur. Tüm aday adayı kardeşlerimiz bu süreçte siyasi rekabet anlayışıyla değil, hayırda yarışma heyecanıyla güzel bir duruş sergilemişlerdir. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz yola çıkarken konuşmaktan ziyade dinleyeceğimizi ifade ettik. Can kulağıyla dinleyeceğimiz kişilerin başında aday adayı olan kardeşlerimiz geliyor. Hepsinin Pendik için güzel hayalleri ve güzel projeleri olduğunu biliyorum. Fırsat buldukça kendilerinden inşallah istifade edeceğiz.” dedi.

49442943_10151704599249953_50408910166687744_n.jpg

“Birlikte kazanacağız”

Benlik davasının değil “Biz” olma anlayışının hâkim olduğu bir hareketin mensubu olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Cin: “Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için birlikte çalışacağız. Birlikte ter dökecek, birlikte dil dökeceğiz ve inşallah birlikte kazanacağız.” dedi. Sloganlarının gönül, tevazu, samimiyet ve gayret olduğunu dile getiren Belediye Başkan Adayı Cin: “Bu ilkelere öncelikle kendi ailemiz içinde bağlı kalacağız, gönlümüzü kardeşlerimize açacak, gönlü incinenlerin gönlünü kazanmak için kucaklaşacak ve samimiyetle üstün bir gayretle omuz omuza çalışacağız. Çatımız bir, ocağımız bir, kaderimiz bir. Allah bizleri bir tarağın dişleri gibi bir ve beraber eylesin.” şeklinde konuştu.  

49895410_10151704599309953_4871627493699747840_n.jpg

Belediye Başkan Adayı Cin,:“Bir olacağız, İri olacağız, Diri olacağız. Hep birlikte Pendik olacağız!” sözleriyle konuşmasını tamamladı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113